Starity

Liam Hemsworth olyasmit tett, amiért Miley Cyrus még jobban beleszeretett

2018. december 12. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szerelmespár jelenleg nincs könnyű helyzetben, hiszen szinte mindenüket elvesztették, kivéve egymás iránt érzett olthatatlan szerelmüket.

hirdetés
Liam Hemsworth olyasmit tett, amiért Miley Cyrus még jobban beleszeretett

November közepén számoltunk be róla, hogy sajnos Miley Cyrus és Liam Hemsworth malibui otthona is a kaliforniai erdőtüzek martalékává lett, az énekesnő azonban nem búslakodik, hiszen saját bevallása szerint a számára fontosak, azaz élete szerelme és közös állatkáik szerencsésen megmenekültek a vésztől.

A Nothing Breaks Like a Heart előadója Howard Sternnél venégeskedve mesélt arról, hogy miután Liam kimentette kedvenceit a tűzből, azóta még jobban szereti és értékeli őt.

Liam a barátod? A vőlegényed?

– tette fel a kérdést a műsorvezető, mire Cyrus így felelt:

Olyasmi. A túlélő partneremnek tekintem őt. Ő ezt a jelzőt nem tartja valami romantikusnak, de akkor is az. A túlélésért állsz össze valakivel. Liam pedig egyenesen csodálatos volt, a furgonjával kimentette az összes állatkánkat. Ládákba tett két malacot, amiről meg kell mondjam, nehéz lehetett. Keményen megküzdött azért, hogy megmentse a jószágokat.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek