Starity

Rubint Réka élete legjobb döntésének tartja, hogy annak idején igent mondott Schobert Norbinak

2018. december 22. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenhét éve él boldog kapcsolatban hazánk méltán híres fitnesz álompárja.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Norbi Update (@norbi_update) on

Schobert Norbi 2001 őszén kezdett randevúzni a tőle hét évvel fiatalabb Rubint Rékával, és mindössze három hónapja találkozgattak, amikor azt kérdezte párjától, elkísérné-e őt egy életen át. Réka habozás nélkül igent mondott Norbinak, a többi pedig azóta történelem: a szerelmesek egy évvel később egybekeltek, nem sokkal később pedig megérkezett a családba első gyermekük, Lara, akit Norbika, majd Zalán követett.

Hiába telt el a nagy egymásra találás óta több, mint másfél évtized, Réka és Norbi kapcsolata ma is ugyanolyan erős és szenvedélyes, mint egykor volt. Talán annak idején többen is óva intették a szerelmeseket attól, nehogy baj legyen amiatt, hogy ilyen hirtelen beleugranak a közös életbe, de szerencsére minden úgy alakult, ahogy azt remélték – sőt, talán még annál is jobban.

Azt mondom, ha valami működik, felesleges várni. A legszebben induló kapcsolatokban is adódhatnak nehézségek, véleményem szerint ez teljesen normális. A mi feladatunk olyanná tenni, hogy évtizedeken át működjön. Norbi 31 volt, én 24, amikor megismerkedtünk. Mire válrtunk volna, hiszen szerettük egymást? Család mellett is lehet karriert építeni, egy kisbaba érkezése pedig csak szebbé teszi az életet. Életem legjobb döntését hoztam, amikor igent mondtam. Az első és a legfontosabb a családom

– idézi a Bors Réka szavait.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Norbi Update (@norbi_update) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek