Starity

Majkának igaza volt: Curtis elismerte, hogy szenvedélybeteg

2019. január 07. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Váratlan bejelentést tett ma a rapper Instagram-oldalán: elismerte, hogy súlyos beteg, akinek rehabilitációra van szüksége.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

Az utóbbi hetekben Curtis sorozatosan lemondott fellépéseitől vont hangos a sajtó, aminek következtében egyre több rajongója fordult el tőle. Talán ez volt az a pont, ahonnan már nem volt visszaút, ahonnan már csak az őszinte beismeréssel lehetett továbblépni, aminek eredménye a mai Instagram-poszt, melyben így vallott:

Kedves ismerősök és rajongók! Sajnos idő kellett ahhoz, hogy belássam a betegségem... Bocsánatot kérek mindenkitől mindenért!!! Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba, hogy újra az igazi Curtist kapjátok (a januári fellépéseket, holnap lemondom). 

UI: Szeretlek Petike és mindenben igazad volt ❤️

Az üzenet utóirata szerint Curtis arra is rájött, hogy Majkának volt igaza, akiről korábban még úgy nyilatkozott, hogy elárulta őt és soha nem fog neki megbocsátani.

Majka nyár végén szakított zenésztársával súlyos kokainfüggőségére hivatkozva. Akkor az Index hosszú interjújában kifejtette, hogy már mindennel próbálkozott, hogy Curtisen segítsen, de semmi nem használt, ezért már csak abban bízott, hogy ez a pofon végre észhez téríti majd szeretett cimboráját. Úgy tűnik, végül sikerült, bár hosszú idő kellett hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek