Starity

Mint egy modern tündérmese! E-mailek útján szeretett egymásba Behati Prinsloo és Adam Levine

2019. január 14. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 31 éves modell egy friss interjúban mesélt arról, hogyan ismertették meg őt férjével annak idején.

hirdetés

Mint az 1998-ban bemutatott A szerelem hálójáb@n című film főszereplői, Behati Prinsloo és Adam Levine is e-mailek útján szerettek egymásba anélkül, hogy találkoztak volna. A modell elmondása szerint a Maroon 5 énekese olyasvalakit keresett, aki kész volna néhány akciójelenetet is bevállalni egy videoklipjükben, és ehhez ajánlotta egy közös barátjuk Behatit.

Végül nem vállaltam el a munkát, de Adammel továbbra is kapcsolatban maradtunk. Ez egy teljesen normális levelezés volt köztünk, és e-mailezés közben egymásba szerettünk. Egy hónappal később Los Angelesbe szólított a munkám, és az volt az első alkalom, hogy találkoztunk egymással

– elevenítette fel Prinsloo a történteket.

Elvitt vacsorázni, majd órákon át beszélgettünk és nagyon jól éreztük magunkat. Szerelem volt első látásra. Őrületes volt! Két hónapra szakítottunk egymással, de beláttuk, hogy ez rossz döntés volt a részünkről, így újra összejöttünk, eljegyeztük egymást, összeházasodtunk. Vad egy menet volt!

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek