Starity

20 év börtönbüntetést kapott Morgan Freeman unokájának gyilkosa

2019. január 19. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész 33 éves, színésznőként tevékenykedett unokájával 2015-ben végeztek.

hirdetés

Végre ítélet született az ügyben: bűnösnek ítéltetett a most 33 éves Lamar Davenport gyilkosság vádjában, tettéért pedig húsz év állami börtönnel kell fizetnie – így döntött csütörtökön Cyrus R. Vance, Jr., a manhattani kerületi ügyész. A fent említett férfi 2015-ben alkohol és kábítószer hatása alatt brutális módon, több késszúrással végzett kedvesével, E'Dena Hinesszal, Morgan Freeman unokájával.

Az ambíciózus és tervek által hajtott E'Dena Hinest nagyon szerette családja és barátai, mielőtt élete horrorisztikus és tragikus véget nem ért barátja, Lamar Davenport által. Szeretnék köszönetet mondani a hivatalomban dolgozó ügyészeknek, amiért biztosítottak afelől, hogy e kivételesen erőszakos bűnért megkapja méltó büntetését az elkövető, és felajánlom szolgálataimat Ms. Hines szeretteinek, akik továbbra is gyászolják őt

– nyilatkozta a kerültei ügyész.

Davenport a húsz év börtön mellé szabadulása után további öt felügyelet alatti évet kap, azzal kapcsolatban azonban nincs információ, hogy jó magaviselettel előbb hagyhatja-e el az őt fogva tartó intézményt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek