Starity

Blac Chyna megtörte a csendet, miután a rendőrség két alkalommal is razziát tartott nála gyermekei miatt

2019. január 25. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tévésztár ügyvédjén keresztül üzent a rosszakaróinak, akik azzal vádolják, hogy rossz anya.

hirdetés

Rosszakarói nem tudtak fogást találni rajta I Fotó: Instagram

Nemrég számoltunk be róla, hogy múlt vasárnap kiszállt a rendőrség Blac Chyna Los Angeles-i otthonánál, hogy ellenőrizze, minden rendben van-e a valóságshow-sztár gyermekei körül, ugyanis nem sokkal ezt megelőzően bejelentést kaptak, miszerint a nő nem látja el megfelelően a piciket. Aznap nem találtak semmi szokatlan vagy rendelles dolgot, így másnap ismét „meglepték” Chynát, de végül nem történt letartóztatás.

A személyét ért megalázó vádak miatt a kétgyermekes sztármami úgy érezte, ki kell állnia a nyilvánosság előtt saját magáért, így az alábbi közleményt adta ki ügyvédje, Lisa Bloom útján:

Chyna gyermekei, King Cairo és Dream Renée mindketten makkegészségesek és nagyon jól vannak. Soha nem voltak veszélyben, és minden ezzel szembenálló állítás teljességgel hamis

– olvasható a közleményben, aminek folytatásában az ügyvédnő felhívta a figyelmet arra, hogy amennyiben bárki is fals információkat terjeszt a Gyermekvédelmi Szervezet felé, úgy könnyűszerrel elővehetővé válik a büntetőjog és a polgári jog nevében.

Chyna imádja gyermekeit, a hatéves Kinget és a kétéves Dreamet I Fotó: Instagram

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek