Starity

Demi Lovato már 6 hónapja tiszta

2019. január 29. 21:09   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő korábban nyilatkozott róla, hogy milyen boldog, hogy nem él semmilyen tudatmódosító szerekkel, most elérkezett egy fordulóponthoz az élete és erről posztolt Instagram-oldalán.

hirdetés

Tavaly júliusban került kórházba, majd rehabra Demi Lovato, miután túladagolta magát heroinnal. Akkor is sok barátja és a családja is biztosította a sztárt, hogy mellette vannak és maximálisan támogatják. Az énekesnő tavaly decemberben írt Twitter-posztjában arról, hogy milyen hálás, hogy végre a szerettei körében lehet és újra tiszta. 

Már szilveszterkor is józanságáról tett tanúságot, akkor Insta-sztorijában posztolt egy képet egy üveg alkoholmentes pezsgőről és hozzá egy feliratot: józanság

Fotó: Demi Lovato / Instagram

Most ismét fordulóponthoz érkezett a sztár: immáron 6 hónapja tiszta! Az alkalmat tortával ünnepelték az új szerelmével. Henry Levy is szenvedélybetegségből gyógyult ki és láthatóan nagyon jó hatással van Demire. 

Fotó: Demi Lovato / Instagram

A tortára ezt a bájos feliratot szánták:

Boldog hatodik hónapot! Kib...ttul büszkék vagyunk rád! Szeretünk, DL csapat.

Természetesen Demi a terápiás csoportban kapott hathónapos józanságról tanúskodó medált is büszkén osztotta meg rajongóival.

Fotó: Demi Lovato / Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek