Starity

8 retró haj- és sminktrend, amelyek újra menők

2019. február 04. 07:07   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A divat nagyon gyorsan változik. Vannak trendek, amelyek először furcsának és bizarrnak tűnnek, azonban amikor egy-egy divatblogger vagy divatház felkapja azokat, máris trendik lesznek. Bemutatunk most néhány olyan szépségtrendet, amiről talán azt gondoltad, csak most jött a divatba, de ez tévedés.

hirdetés

1. Fényes szemhéjpúder

Akkor

Fotó:depositphotos

és most

Fotó: Beautyisboring/Instagram

A 80-90-es évek sminkőrülete után ismét divatba jött a fényes szemhéjpúder, igaz kicsit visszafogottabb stílusban és kizárólag natúr ajkakkal és maximum egy kis púderrel fűszerezve, tökéletes lesz a sminked.

2. Sötét ajakrúzs

Akkor

Fotó: © eastnews  

és most

Fotó: Kylie Jenner/Instagram

Már nem csak a punkoknak vagy a gótoknak menő a mély tónusú ajakrúzs, te is bátran használhatod, csak találd meg a bőrtípusodhoz legmegfelelőbb árnyalatot. A sötét rúzs menő, de egyben drámai hatást is kölcsönöz számodra.

3. 80-as évek stílusa

Akkor

Fotó: Playbuzz

és most

Fotó: Looksbylexington/Instagram

Minél csillogóbb, annál jobb! Ez volt a 80-as évek trendjének jelmondata. Ekkor piacra is dobták a színes szempillaspirálokat, bár ezeket inkább a tinik használták. Az új évezred generációja imádja a retró stílusokat, így a tekintetünket a 80-as évek felé irányítjuk.

4. Arcékszerek

Akkor

Embed from Getty Images
 

és most

Thegypsyhrine/Instagram

Gwen Stefani tette menővé az arc díszítését. Egy buliba vagy fesztiválra te is dobd fel a sminkedet strasszokkal és ragyogj!

5. Szépségpötty

Akkor 

© eastnews

és most

Fotó: Vivisfroes/Instagram

Marilyn Monroe szépségpöttye mára ikonikussá vált. Az 50-es évek szépségideálja sok lányt inspirál, hogy szépségpöttyöt készíttessen az ajkai fölé. Csak akkor próbálkozz a kirívó ötlettel, ha tényleg úgy érzed, kész vagy a maradandó változásra!

6. Pirosító

Akkor

Fotó: yandex.ru

és most

Fotó: Thedelaidehipster/Instagram

Napjainkban egyre több pirosítót használunk. Ha világos színnel kombinálod a szemed környékén és csak az arccsontodat emeled ki sötét tónussal, bombasztikus külsőt varázsolhatsz magadnak!

7. Csillogás

Akkor

Fotó: Pinterest

és most

Fotó: Kardashian/Instagram

A 90-es években mindenbe kevertek csillámot: szemhéjpúderbe, rúzsba, szájfénybe, pirosítóba. Most újra visszatért a divatba és már az egész testünket is csillámba boríthatjuk. Ragyogj, mint egy gyémánt!

8. Színes haj

Akkor

Fotó: Pink/Instagram

és most

Fotó: Rossmichaelsalon/Instagram

Nem kell 17 évesnek lenned, hogy kísérletezz a hajszínekkel. A 90-es években a színes haj őrültnek és punknak számított, mára újra a reneszánszát éli. A színek széles skálája miatt választhatsz pasztell árnyalatot, amivel igazán sikkes hatást is elérhetsz.

A szépség soha nem öregszik. Ki tudja, milyen divatőrület lesz újra trendi?

via Brightside

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek