Starity

Demi Lovato törölte magát a Twitterről, miután földbe döngölték

2019. február 06. 23:11   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő megosztott egy mémet 21 Savageről, aki épp a bírósági ítéletre vár, hogy kitoloncolják-e az országból. Több sem kellett a követőknek, ízekre szedték Demit.

hirdetés

Fotó: 21Savage/Instagram

Mint ismeretes, 21 Savage-t éppen ki akarják toloncolni Amerikából, miután kiderült, hogy 12 éve állampolgárság nélkül, illegálisan tartózkodik az országban. A rapperről kiderült ugyanis, hogy az Egyesült Királyságban született, nem pedig Atlantában, ahogy azt mindenki hitte. A 26 éves sztár a bírósági ítéletre vár.

Nos, ezt a sztorit lovagolta meg Demi Lovato sok más internetezővel együtt, csakhogy pont neki nem kellett volna beleállni, mert azonnal haraptak a posztjára az emberek.

Fotó: Demi Lovato / Instagram-sztori

A képet Demi azért osztotta meg, mert szerinte vicces a felirat, miszerint 21 Savege így írja a szövegeit. Majd hozzáfűzte:

Ez a legszórakoztatóbb a Super Bowl kupán!

Valószínűleg nagyon megbánta, hogy egy ilyen helyzetben kiparodizálta a rappert, ugyanis azonnal támadni kezdték. Kezdődött a fröcsögés az Instagram-oldalán, majd folytatódott a Twitteren.

Fotó: Demi Lovato / Instagram

Inkább lődd be magad!

Jobb ha visszakerül a rehabra!

Mocskos drogos!

– érkeztek sorban a kommentek a követőktől.

Majd magyarázkodni kezdett a sztár:

Senkin nem nevettem, akit épp kitoloncolni készülnek. Tudom, hogy ez nem vicc, SOHA nem nevetnék ilyenen. A mém, amit kiraktam, hogy egy igazi tollból készült tollal ír Savage, az volt vicces. Bocsánat, ha ezt bárki bántónak érezte. De ez nem mentség arra, hogy valakit a függőségével támadjanak!

Nem igazán talált megértő fülekre, ezért még hozzátette:

B..d meg Twitter, ezért nem írok ki soha semmit! 

via Daily Mail 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek