Starity

Hailey Baldwin elárulta, hogyan került sor a lánykérésre közte és Justin Bieber között

2019. február 12. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell a Vogue magazinnak adott interjújában árulta el, milyen körülmények között kérte meg a kezét kedvese.

hirdetés

Fotó: Vogue / Annie Leibovitz

Ezúttal Hailey Baldwinnak tett fel 73 kérdést a Vogue munkatársa, Joe Sabia, aki mindenféle személyes kérdésről faggatta a modellt, ő azonban állt a dolgok elébe és örömmel válaszolt azokra. A szőkeség bevallotta, élete nagy meglepetése volt a lánykérés, nem számított rá egyáltalán, ráadásul a nagy pillanatra a Bahamákon került sor 2018 júliusában.

Egyedül voltunk a házban, csak kettesben. Nagyon különleges volt

– elevenítette fel Hailey, ám az esküvőszervezéssel kapcsolatos kérdésre mindössze annyit felelt, hogy jobban bele kellene vetnie magát a munkálatokba, ugyanakkor elárulta, férje tradicinonális módon édesapja, Stephen Baldwin áldását kérte házasságukra, amit természetesen meg is kapott.

Sabia azt is megkérdezte, mi Justin Bieber legrosszabb szobása, de felesége szerint nincs neki olyan, arra a kérdésre pedig, hogy mit szeret benne a legjobban, önzetlenségére utalva azt felelte a szőke szépség, hogy a másokkal szemben tanúsított nagy szívét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek