Starity

Újabb dráma Kardashianéknál: Pasija Kylie legjobb barátnőjével csalta Khloe-t

2019. február 20. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Khloe végre döntött: az újabb megcsalásos botránnyal immár betelt nála a pohár.

hirdetés

Először tavaly tavasszal pletykáltak arról, hogy pasija, Tristan Thompson megcsalta a gyermekével várandós Khloe Kardashiant. A felek akkor külön is költöztek, de nem mondták ki a szakítást, inkább új esélyt adtak kapcsolatuknak lányukra, True-ra való tekintettel. Nem sokkal ezelőtt azonban kirobbant az újabb botrány, amikor arról kezdtek suttogni Hollywoodban, hogy Tristannak viszonya van párja féltestvérének, Kylie Jennernek a legjobb barátnőjével, Jordyn Woodsszal.

Tristan először tagadta a híreszteléseket, ám amikor már többen is azt állították, hogy Jordynnal csalja Khloe-t, feladta a próbálkozást, hogy mentse a menthetőt. A fentiek tekintetében Khloe végleg lezárta a kapcsolatot a férfival, nagyon dühös, megalázva érzi magát és csalódott az árulás miatt.

Khloe tegnap értesült arról, hogy Tristan megcsalta őt Jordynnal. Tristan először tagadta a dolgot, de amikor Khloe több barátnőjétől is azt hallotta vissza, hogy a pletykák igazak, egy másodpercig sem hitt tovább Tristannak. Sokkal inkább mérges, mint amennyire szomorú

– idézi egy bennfentes szavait az E! Online, majd hozzátette:

Khloe-t sokkolta, hogy Jordyn ilyesmire volt képes. Nem látja be, miért döntött így, amikor a világ összes pasija közül választhatott volna. Khloe jelenleg a legrosszabb árulást és legmélyebb fájdalmat éli újra.

Egy másik ismerős így fogalmazott:

Nagyon csalódott, amiért valaki, aki ilyen közel áll a családjához így elárulja őt. Alig hiszi el, hogy ez megtörtént. Tisztában van azzal, hogy ennél jobbat érdemel. Lezárta a dolgot Tristannal. A történtek teljesen távol állnak Jordyn személyiségétől, Khloe nem várt volna ilyesmit tőle. A családja támogatását élvezi jelenleg, mind ott vannak mellette, hogy átsegítsék ezen az időszakon.

A pletykák először a hétvége folyamán keltek szárnyra, amikor Jordyn, Tristan és közös barátaik Drake-kel buliztak. Állítólag a parti hajnalig tartott, Tristan és Jordyn pedig el sem mozdultak egymás mellől – többször is megérintették a másikat és folyamatosan flörtöltek, ami sokaknak szúrta a szemét. A fent említett lap egyébként úgy tudja, Kylie is megszakította a kapcsolatot Jordynnal, noha a lány évek óta a legjobb barátnője volt, a feleségének nevezte őt és mindent együtt csináltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek