Starity

Anne Hathaway Katalin hercegné gyermeknevelési trükkjeire esküszik

2019. február 28. 22:10   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor szülői kérdésekről van szó Genovia hercegnője valódi hercegi párhoz fordul segítségért. Anne követendő példának tartja gyermeknevelési szempontból a brit trónörökös családot.

hirdetés
Anne Hathaway Katalin hercegné gyermeknevelési trükkjeire esküszik
Fotó: Anne Hathaway / Instagram

Anne Hathaway élete legnagyobb alakításának az anyai szerepét tartja, jelenleg a két éves kisfia Jonathan Rosebanks Shulman számára a legfontosabb, akit férjével Adam Shulmannal nevelnek nagy boldogságban.

A Sunday Timesnak adott interjújában az Oscar-díjas színésznő betekintést engedett a magánéletébe és elárult néhány titkot, hogyan viselkedik a kisfiával. 

Nem vagyok tökéletes. Ha épp ideges vagy csalódott vagyok, elvonulok egy kis időre, hogy lenyugodjak és csak úgy térek vissza a kisfiamhoz.

A sztár elismerte nagyon nehéz kemény hangot megütni, de mégis mindezt csendesen tenni.

Fotó: Anne Hathawy / Instagram

Ez az anyaság egyik legnagyobb kihívása. Minden nap kicsit összezuhanok, de új erőre kapok másnapra és kezdem elölről.

Anne elárulta, hogy szeretné, ha a fia a saját érzelmeit megértené. Felhozott egy példát:

Los Angelesben elmentünk egy játszótérre és valahova nem mehetett be Jonathan. Erre a fia azt mondta mérges és én azt válaszoltam neki, tudom, hogy mérges vagy. Tudom, hogy ez frusztráló. A barátaid megcsinálhatják, de te nem, de a válaszom még akkor is nem. De tudom, hogy ez a helyzet idegesít téged és ez így normális

– magyarázta a színésznő. 

Habár még csak 2 éves Jonathan, Anne megtalálta a tökéletes módját hogyan kommunikáljon hatékonyan gyermekével. Ebben nagy segítségére volt Cambridge hercege és hercegnéje.

Embed from Getty Images

Olvasott ugyanis egy cikket, miszerint Katalin hercegné és Vilmos herceg úgy kommunikál gyermekeikkel, hogy a gyermekek szintjén próbálják velük megértetni az élet kérdéseit. Melléjük guggolnak a szemükbe néznek és elmagyarázzák, mit hogyan helyes tenni, így a gyerekek is egyenrangú partnernek érzik magukat. 

E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek