Starity

Tragikus balesetben vesztette életét T.I. nővére

2019. március 03. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper testvére februárban hunyt el, de csak most kerültek napvilágra a szörnyű részletek.

hirdetés
Tragikus balesetben vesztette életét T.I. nővére
Fotó: FilmMagic I Thaddaeus McAdams

T.I. nővére, a 66 éves Precious Harris február 13-án autóbalesetet szenvedett, majd 22-én életét vesztette. Mostanra befejeződött a boncolás és az eredményeket összevetve a szemtanúk beszámolójával kiderült, Preciousnek asztmarohama volt, ez az oka annak, hogy elveszítette az irányítást az általa vezetett 2013-as Dodge Avenger fölött Atlantában, majd nekiütközött egy villanyoszlopnak.

A légzsákok az ütközés következtében rögtön kinyíltak, de a karambol olyan jelentős volt, hogy a jármű totálkárosra tört – tönkrement az elülső lökhárító, a motorháztető és a szélvádő is kitört. Amikor a hatóságok kiérkeztek a baleset helyszínére, Harrist eszméletlen állapotban találták, de még lélegzett, majd miután ellátták, rögtön a legközelebbi kórházba szállították. Vele utazott egyébként unokája is, aki mellkasi fájdalmakra panaszkodott a karambol után, de természetesen őt is alaposan kivizsgálták a kórházban.

Precious halála váratlanul érte az egész családot, a HollywoodLife úgy tudja, T.I.-t nagyon megviseli a veszteség.

T.I. egész egyszerűen vigasztalhatatlan most, hogy elveszítette a nővérét. Teljesen összetörte Precious halálának tragédiája, el sem tudja képzelni az életét nélküle

– idézi a lap egy bennfentes szavait.

Fotó: VH1

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek