Starity

Súlyos csalási vádak miatt letartóztatták a Született Feleségek sztárját

2019. március 14. 16:04   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felicity Huffman és Lori Loughlin vesztegetési botrányba került. A gazdag szülők igen messze mentek a gyermekeik boldogulása érdekében.

hirdetés
Súlyos csalási vádak miatt letartóztatták a Született Feleségek sztárját
Fotó: Huffman&Loughlin/Instagram

Már az FBI nyomoz abban a vesztegetési ügyben, amelyben két híresség neve is felmerült. Több szülővel együtt Lori Loughlin és Felicity Huffman is kenőpénzt fizethetett azért, hogy gyermeke elit egyetemre járhasson – írja a Mirror.

A családhoz közeli forrás elárulta, hogy az FBI több bizonyítékot is lefoglalt, amelyek a vesztegetéshez köthetőek. A Huffman és Loughlin szülők a felvételi tanácsadót fizették le, hogy hamisítsák meg a felvételi eredményeket, valamint jó sportolóként jutassák be gyermeküket az iskolákba. Hírek szerint akár ötmillió dollárt is képesek voltak kifizetni a bekerüléséért.

Andrew Lelling, Massachusetts kerületi ügyvéd elmondása alapján:

Ezt a privilégiumot a gazdagok és befolyásos emberek jogosnak érzik.

Lelling elmondta, hogy a Varsity Blues néven elhíresült csalás a legnagyobb ügy, amit az Igazságügyi Minisztérium eljárás alá vont.

Az igazán tehetséges diákokat valóban az érdemeik miatt vették fel. A sportolók legtöbbje is a teljesítménye alapján került be az iskolákba

– tette hozzá az ügyvéd. 

A Jezebel azt írja, Felicity Huffmant az otthonában tartóztatta le az FBI, majd a bíróság 250 ezer dolláros óvadék ellenében elengedte, azonban az útlevelétől megfosztották. 

Loughlin hivatalosan még szökésben van, ugyanis külföldön tartózkodik, de állítólag megegyezett a bírósággal telefonon, hogy feladja magát. Az ő lányát sportösztöndíjjal vették fel, úgy, hogy soha nem sportolt. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek