Starity

Kylie Jenner úgy érzi, az élete akkor kezdődött el igazán, amikor megszületett a lánya

2019. március 23. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű reality-sztár élete 180 fokos fordulatot vett azóta, hogy anyává vált.

hirdetés

Kylie Jenner az Interview Germanynak adott interjújában mesélt arról, mennyiben változott meg az élete azóta, hogy 2018 februárjában életet adott kislányának, Stormi Websternek.

Fotó: Instagram

Mindig is tudtam, hogy fiatalon akarok anyává válni. Emlékszem, az emberek folyton azt kérdezgették tőlem, Készen állsz rá?, én pedig mindig tudtam, hogy igen, az ember azonban nem ismeri a szeretet szó igazi jelentését és érzését, amíg meg nem születik a gyermeke. Stormi áll a fontossági listám első helyén, ami az én koromban nem könnyű, de abszolút úgy érzem, arra születtem, hogy anya legyek és jó irányban változott meg az életem Storminak köszönhetően. Sokkal pozitívabban állok a dolgokhoz, és őszintén hiszem, az életem csak azután kezdődött el igazán, hogy ő a világra jött

– nyilatkozta a tévésztár, a kérdésre azonban, hogy mikor láthatják lányát a rajongók a családjáról szóló realityben, úgy válaszolt, hogy nem mostanában.

Várni szeretnék, amíg elég idős lesz ahhoz, hogy maga döntsön erről a kérdésről.

Fotó: Instagram

Kylie továbbá azt is bevallotta, szeretné további gyerekekkel bővíteni a családját, de nem mostanában. Úgy érzi, már most is nagy nyomás nehezedik rá, hogy jó példaként álljon gyermeke előtt.

Úgy érzem, mióta Stormi megvan, sokkal nagyobb nyomás nehezedik rám azt illetően, hogy példakép legyen belőlem, mert tudom, hogy fel fog nézni rám és a lehető legjobb példaként szeretnék előtte állni.

Fotó: Instagram

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek