Starity

Így reagált Kylie Jenner, amikor szembesítették vele, hogy az emberek szerint családja pénzének köszönheti sikerét

2019. március 23. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jenner nem foglalkozik a pletykákkal, de azért szeretett volna tiszta vizet önteni a pohárba.

hirdetés
Így reagált Kylie Jenner, amikor szembesítették vele, hogy az emberek szerint családja pénzének köszönheti sikerét
Fotó: Forbes / Jamel Toppin

A Forbes magazin nemrég Kylie Jennert kiáltotta ki a világ legfiatalabb olyan dollármilliárdosának, aki maga tett szert vagyonára. Sokan azonban támadólag léptek fel a 21 éves barna hajú szépség ellen, mondván, hogy vagyonát annak köszönheti, hogy családja anyagi támogatásából hozta létre a cégét, mely alatt piacra dobta kozmetikai termékcsaládját, ám mint kiderült, ez messze nem igaz.

Sosem gondoltam, hogy ez megtörténhet velem. Hittem a Kylie Cosmetics sikerében, de fogalmam sem volt arról, mibe vágok bele. Csodálatos, őrületes érzés. Egy áldásként élem meg, hogy én lehetek a legfiatalabb, akinek ez sikerült. Jelenleg arra akarok fókuszálni, hogy visszaadjak az embereknek abból, amit én kaptam tőlük, és olyan dolgokkal szeretnék foglalkozni, melyek iránt szenvedélyt érzek magamban

– nyilatkozta sikere kapcsán Kylie, majd ekképp reagált az őt ért rosszindulatú vádakra:

Nincs más szó, amit használni lehet rám, mint hogy önállóan lettem milliárdos, ugyanis ez az igazság. Ebbe a kategóriába esek, bár az én esetem különleges, hiszen már azelőtt is hatalmas követőbázisom volt, hogy megalapítottam volna a Kylie Cosmeticset. 15 éves korom óta nem pénzelnek engem a szüleim. 100%-ig a saját tőkémet használtam a cégem elindításához, az általam örökölt vagyon egyetlen centjéhez sem nyúltam, és erre nagyon büszke vagyok.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek