Starity

Justin Bieber durván visszaszólt azoknak, akik szerint azért vette el Hailey Baldwint, hogy visszaszerezze Selena Gomezt

2019. március 27. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes eljutott arra a pontra, amikor már képtelen végighallgatni a szerelmi életéről szóló pletykákat anélkül, hogy közbe ne avatkozna.

hirdetés

Fotók: Getty Images

Justin Biebernél betelt a pohár! Az énekes ráunt, hogy állítólagos rajongói folyton pocskondiázzák a feleségét, Hailey Baldwint és azt erősítik a modellben, hogy ő úgyis vissza fog menni exéhez, Selena Gomezhez, akivel évekig se veled, se nélküled viszonyban éltek.

Éretlenséged azon a tényen alapszik, hogy képes voltál létrehozni egy fiókot csak azért, hogy azon keresztül inzultáld a feleségemet és engem. Ez kész abszurdum! Miért szentelném az életemet annak, hogy megházasodjak csak azért, hogy így visszakapjam az exemet? Mindenki, aki ezt elhiszi, gonosz vagy tízéves (vagy annál is fiatalabb), mert egy logikusan gondolkodó ember nem így beszél és gondolkozik. Szégyellned kéne magad, de nagyon!

– írta egy hozzászólásban Biebs, majd így folytatta:

Nagyon szerettem és szeretem Selenát, szívem egy darabja mindig az övé lesz, de teljesen bele vagyok esve a feleségembe. Ő a legeslegjobb dolog, ami valaha történt velem. Az a tény, hogy a gyűlölködésnek szenteled a napod, sokat elárul rólad. Ha pedig ez az egész arra ment ki, hogy felhívd magadra a figyelmemet, nagyon rossz úton jársz. Láttam már, hogy más emberek is beszélnek velem / velünk kapcsolatban ilyesmiről, és ami engem illet, nem tervezek a jövőben válaszolni az ilyen jellegű üzenetekre, mert nem vagyok hajlandó arra áldozni az energiámat, hogy éretlen, beteg embereknek írogatok, akik olyan sértő üzeneteket küldözgetnek Hailey-nek, hogy Justin mindig visszamegy Selenához vagy Selena sokkal jobban illik hozzá. Nektek halvány lila gőzötök sincs az én életemről, ahogy arról sem, mi a jó nekem! Hailey a nejem, ha pedig ez nem tetszik vagy nem támogatjátok, akkor engem sem támogattok, ez pedig azt jelenti, nem vagytok a rajongóim, és jó embereknek sem mondhatjátok magatokat, mert ha a szüleitek jó nevelést adtak volna nektek, azt tanították volna, hogy ha nem tudsz jót mondani, akkor inkább ne mondj semmit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek