Starity

Sophie Turner elárulta, miért nem zavarja, hogy Kit Harington többet keresett a Trónok harcán, mint ő

2019. április 01. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság gyakran találkozni rivalizálással Hollywoodban, hiszen a mai napig jobban megfizetik a férfi színészeket, mint a nőket.

hirdetés

Sophie Turner azonban nem sopánkodik, hiszen amellett, hogy ő is jól keresett a Trónok harcával, nagyon élvezte a sorozat forgatását. Kollégája, Kit Harington ugyancsak a kezdetek óta a főszereplője a műsornak, jobban is keres nála, de ez őt mégsem zavarja. Hogy miért? A válasz egyszerű.

Kit többet keresett, de az ő karakterének több szerep is jutott. Ami az utolsó szezont illeti, valami őrületesen sok meló hárult rá: körülbelül 70 éjszakai forgatáson kellett részt vennie. Nekem ennyi azért nem volt. Mondtam is neki, hogy Tudod mit? Tartsd csak meg azt a pénzt!.

– viccelődött a színésznő, aki arról is szót ejtett, milyen érzés számára búcsút mondani karakterének, Sansa Starknak, akit 2011 óta alakított.

Még csak most kezdek napirendre térni a dolog fölött. Olyan ez, mint egy családtag elvesztése. Elveszítettem a karaktert, akit sokáig alakítottam... Alapvetően nem érzem, hogy bármi is megragadt volna bennem mindazon dolgok közül, melyeken Sansának végig kellett mennie. Nem hatott rám úgy érzelmileg, de persze elgondolkodtatott a családon belüli bántalmazás és a nemi erőszak és arra ösztönzött, hogy magam is váljak aktivistává a témában.

Fotó: HBO

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek