Starity

Geri Horner végre megtörte a csendet! Így nyilatkozott a Spice Girls szexbotrányával kapcsolatban

2019. április 01. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 46 éves énekesnő először tett nyilatkozatot a szexbotrány kirobbanása óta.

hirdetés

Mel B március végén hozta nyilvánosságra, hogy ő és Geri Horner annak idején, még a '90-es években lefeküdtek egymással. Akkor arról szóltak a hírek, hogy Geri nagyon megharagudott Melre amiért eljárt a szája és a pletyka komoly gondokat idézhetett elő a családjában. Később az a hír járta, hogy a botrány miatt veszélybe került a Spice Girls küszöbönálló turnéja, de hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, Geri sajtóképviselője útján megtörte a csendet.

Geri nagyon hálás a rajongók által éveken át tanúsított támogatásáért és hűségéért. Imádja a Spice Girls tagjait: Emmát, Melanie-t, Melanie-t és Victoriát. Szeretné, ha tudnátok, hogy egész egyszerűen nem igazak a friss hírek és azok nagyon sértőek voltak a családjára nézve. Mindezeken túl Geri már alig várja, hogy újra lássa a lányokat és a rajongókat a trunén, hogy jól érezze magát és újabb emlékeket gyártson magának

– olvasható a közleményben.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek