Starity

Így szépülj a repülőn: Victoria Beckham utazási tippjei

2019. április 03. 13:01   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Posh Spice nemrég megmutatta azokat a dolgokat, amelyek nélkül soha nem indul el.

hirdetés
Így szépülj a repülőn: Victoria Beckham utazási tippjei
Fotó: Victoria Beckham/Instagram

Victoria Beckham híres arról, hogy mindig tökéletes a megjelenése a nyilvánosság előtt. Most azt is elárulta, minek köszönhető, hogy ilyen ragyogó külsővel lép kamerák elé – még egy hosszú repülőút után is. Ez az öt dolog soha nem hiányozhat a poggyászából:

1. Sminktáska

Mrs. Beckham csomagjai közt mindig ott lapul egy narancsszín Hermés neszeszer, amelyben elengedhetetlen szépségápolási termékeit tartja.

2. Kollagénes ital

Victoria esküszik a kollagén jótékony hatásaira, ezért aztán mindig van nála egy kis tasakkal. A vízzel hígítható csodaszer kiegyenlíti a bőrhibákat és hidratál, így az utazás sem viseli meg annyira a divattervező bőrét.

4. Hidratáló arcmaszk

A textil maszk azonnali hidratálást biztosít, amely mellé elengedhetetlen egy tápláló arckrém. Beckham különös figyelmet fordít arra, hogy a krémnek napvédő hatása is legyen.

5. Gyorsan száradó körömlakk

A divatikon mint mindenben, a körmein is szereti a hatékonyságot, ezért gyorsan száradó körömlakkot használ, nőies burgundi árnyalatban.

Természetes haj- és fogápoló

A volt Spice Girls-tag elárulta, hogy a szulfátmentes hajápolók a kedvencei, sampont és balzsamot is mindig tart magánál ebből a fajtából. Ami a fogkrémet illeti: az énekesnő egy erősen mentolos, fogfehérítő fajtát használ, amely bevallása szerint kissé drága, de nagyon hatékony.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek