Starity

Majka alaposan kifakadt, amiért Curtisszel nem nyertek díjat

2019. április 07. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper a közösségi médián keresztül adott hangot csalódottságának...

hirdetés

A közelmúltban került megrendezésre az idei Fonogram-gála, ahol a hip-hop kategória egyik legnagyobb esélyese a Majka & Curtis duó volt, ám végül a szobrocskát mégsem nekik ítélte oda a zsűri.

Fotó: Instagram

Miért is gondoltam, hogy nyerhetünk a Fonogram gálán???? Az 5 főből álló zsűriben, akik az év hip hop hangfelvételéről döntöttek, az egyik Petőfi rádiós szerkesztő (magyaráznom ezt sokat nem kell) a másik egy olyan site vezetője (Lángoló Gitárok) ahol nagyítóval kell keresni a hip hopról szóló interjúkat, vagy az ehhez kapcsolódó szakértelmet, és a 3. egy trash metál zenekar basszusgitárosa... Már semmi esélyünk sem volt. Egy olyan országban élek, ahol a teljesítmény totális ignorálása alap, ha nincs mellette megfelelő szimpátia, bratyizás, vagy oltári nagy seggnyalás

– írta indulatosan Majka a Facebookon.

Fotó: Facebook (screenshot)

Curtis ugyancsak elkenődött, amiért nem nyertek díjat, bár saját bevallása szerint nem is várt mást.

Igazából nem lepődtem meg azon, hogy a szakmától nem kaptunk díjat, mert még az életben nem adtak nekünk, a Belehalokért sem járt, ami pedig a mai napig Magyarország leghallgatottabb dala

– idézi a Blikk a rapper szavait, aki hozzátette, hogy véleménye szerint az AK26-nál sem lesz rossz helyen a díj, jövőre pedig jobban belehúznak ők is.

via Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek