Starity

Elmondhatja magáról, hogy a csúcsra ért! Ariana Grande ugyanannyit kapott a Coachelláért, mint Beyoncé

2019. április 21. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magánélete bár nem igazán úgy alakult, ahogy azt várta volna, szakmai szempontból azonban élete legjobb időszakát éli Grande.

hirdetés

A People hozta nyilvánosságra, hogy mind Ariana Grande, mint Beyoncé 4-4 millió dollárt kapott hétvégente, azaz összesen 8-8 millió dollárt vittek haza a Coachellán nyújtott páratlan előadásukért. Érdekesség, hogy míg a 25 éves Ariana a legfiatalabb, aki valaha húzóneve volt a fesztiválnak; addig a 37 éves Beyoncé az első színesbőrű női előadó, aki ugyancsak húzóneve lehetett az 1999 óta rendszeresen megrendezésre kerülő eseménysorozatnak.

Ami Arianát illeti, az énekesnő Nicki Minaj-zsal, Diddyvel és az ismét összeállt *NSYNC-kel (egyedül Justin Timberlake hiányzott) erősített és adott felejthetetlen koncert; Beyoncé ezzel szemben újból összecsődítette egykori formációjának, a Destiny's Childnak a tagjait, Kelly Rowlandet és Michelle Williamst, hogy ugyancsak becsempésszen egy kis retró hangulatot a buliba.

Fotók: Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek