Starity

Nicole Kidman: "A gyerekeimnek nincs se telefonjuk, se Instagramjuk"

2019. április 23. 21:09   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő szerint fontos dolog határokat szabni a gyermeknevelés során.

hirdetés

Az 51 éves Nicole Kidman a Vanity Fair magazinnak adott interjút, amelyben szó esett karrierről, párkapcsolatról és gyermeknevelésről is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great night last night, loved sharing it with my love. Thank you #time100

Nicole Kidman (@nicolekidman) által megosztott bejegyzés,

A színésznő és férje, a country énekes Keith Urban két kislány, a 8 éves Faith és a 10 éves Sunday szülei. Kidman és Urban egyformán gondolkodnak a legfontosabb dolgokról, többek között arról is, hogyan neveljék csemetéiket:

Nincs telefonjuk, és nem engedem, hogy Instagram-fiókot nyissanak. Próbálok határokat szabni.

- nyilatkozta az énekesnő. Az interjúban arról is szó esett, hogy idősebbik lánya máris kacsintgat a színészkedés felé, ám Nicole egyáltalán nem próbálja befolyásolni a kislányt. 

Arra jöttem rá, hogy a gyerekeket nem igazán tudod erőszakkal rávenni valamire. Elindíthatod őket egy irányba, de a motiváció nagyon fontos. Engem sem bíztatott senki arra, hogy legyek színész, sőt, inkább próbáltak elriasztani a szakmától. 

A színésznő legközelebb a Hatalmas kis hazugságok c. sorozat második évadában lesz látható, amely júniusban jelenik meg. 

via Daily Mail

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek