Starity

Két év után a Coachellán állt először színpadra Justin Bieber! Jelenleg is új lemezén dolgozik az énekes

2019. április 24. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes a minap végre ismét színpadra állt, hogy szórakoztassa a tömeget.

hirdetés

Justin Bieber nem csinált titkot abból a múltban, hogy szabadságra van szüksége a mentális jólléte érdekében. Rajongói természetesen elfogadták, hogy a 25 éves szupersztár úgy érzi, ideje parkolópályára tenni karrierjét egészsége érdekében, ugyanakkor Bieber most mégis meg szerette volna lepni őket, így kilátogatott a Coachella fesztiválra – akkor még nem tudta, hogy néhány órán belül fellép majd.

Már vagy két éve nem álltam színpadon. Eljöttem ide, de arról fogalmam sem volt, hogy ma este fellépek. Egyáltalán nem

– mondta a tömegnek az énekes, majd beharangozta, hogy már úton van következő nagylemeze, melyen még azelőtt kezdett el dolgozni, hogy visszavonult volna a nyilvánosságtól.

A bennfentesek azonban óva intették a túlzott reménykedéstől a rajongókat, mondván, hogy nem eszik olyan forrón a kását – a lemez megjelenése még hónapokra van tőlünk.

Justin nem tervezi mostanában megjelentetni az albumot. Még akkor kezdte el a munkálatokat, mielőtt szabadságra ment volna. Végre ismét elhatalmasodott rajta a munkával járó izgalom, azonban a korong nem lesz készen a következő pár hónapban

– nyilatkozta egy forrás a People-nek, míg egy másik barát úgy foglamazott, már az is nagy dolog Justintól, hogy hajlandó volt fellépni, ez ugyanis annak a jele, hogy kezd megint jól lenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek