Starity

Blake Lively sokáig olcsó ruhákban gálázott, és azt állította róluk, hogy vintázs darabok

2019. április 26. 22:10   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Lively interjúban mesélt róla, hogy vágta ki magát régen a kínos helyzetekből.

hirdetés

A Gossip Girl Serena van der Woodsenje bizony nem mindig engedhette meg magának, hogy méregdrága tervezői darabokban jelenjen meg: Blake Lively az InStyle magazin interjújában elárulta, hosszú ideig olcsó márkák öltöztették. A 31 éves színésznő gyakran viselte például a Forever 21 termékeit, ám ha a vörös szőnyegen valaki megkérdezte, melyik dizájner alkotását öltötte magára, szégyenében inkább csak annyit mondott, hogy vintázs darabot húzott.

Színész vagyok, és alapvetően elég szégyellős típus. Ezért szeretem annyira a divatot: felszabadító érzés magamra ölteni egy ruhát, és eljátszani, hogy valaki más vagyok. A vörös szőnyegen gyakran megkérdezték, melyik tervező ruháját hordom, ám ha bevallottam, hogy semelyikét, azt tanácsolták, ezt ne áruljam el. Mintha előkelőbb volna egy több ezer dolláros estélyiben végigvonulni... végül mindenkinek csak annyit mondtam, hogy vintázs darabot viselek. 

- mesélte. Blake híres arról, hogy öltözködési tanácsadó nélkül válogatja ki gálaruháit, és remek ízlése ritkán okoz csalódást a kritikusoknak: a 2018-as Met-gálán például egy káprázatos Versace estélyit viselt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés,

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek