Starity

Kim Kardashian edzője visszaszólt az elégedetlenkedőknek

2019. május 08. 15:03   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhányan kritizálták Kim Kardashian testét, a személyi edzője nem tűrhette.

hirdetés

Kim Kardashian egy extravagáns Thierry Mugler által tervezett ruhában jelent meg a Met gálán, amely minden porcikájának vonalát követte. A gyémántos cseppekkel ellátott, vizes hatású szilikon ruha azonban nem mindenkinek tetszett, vagy legalábbis a reality-sztár testfelépítése. Sokak szerint ugyanis hamis képet ad a fiataloknak már-már valószerűtlenül vékony, fűzős derekával. A kritikákat látva Kim edzője, Melissa Alcantara azonban dühös választ adott:

Hogy tisztázzam: 1. Ez a ruha fűzővel ellátott, DE 2. Kim szétdolgozza magát heti 6 alkalommal, minden nap korán kel az edzéshez, és nagyon elkötelezett 3. Én egyengettem az útját, de Ő végezte el a feladatokat. De a legfontosabb: nem érdekel a véleményetek a testével kapcsolatban, akkor sem ha azt gondoljátok, hogy mű. Én látom őt minden reggel, látom, ahogy edz, és hogy mennyit küzd. És ez nagyon dicséretes!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

edzés test alkat fűző
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek