Starity

Elizabeth Olsen is pályázott Daenerys szerepére

2019. május 22. 11:11   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elizabeth Olsen sokak számára a Bosszúállók filmekből lehet ismert, mint Wanda, azonban karrierje kezdetén még rengeteg meghallgatáson vett részt.

hirdetés

Néhány nappal ezelőtt Elizabeth Olsen a Vulture magazin számára adott interjút, amiben elárulta, hogy ő is versenyre kelt a Trónok harca Daenerys Targaryenjének szerepéért. Nem gondolta volna, hogy ekkora siker lesz a sorozat, viszont mivel a meghallgatás idején karrierje kezdetén volt, nagyon sok munkára jelentkezett, többek között ezért is gondolta úgy, hogy ezt is megpróbálja. 

Azt is elmondta, hogy a mai napig egyik legkellemetlenebb meghallgatása volt, mert nem igazán tudta, hogy milyen akcentussal és stílusban olvassa fel Daenerys első évados beszédét. 

Amikor először kezdtem dolgozni, csak részt vettem mindenen, mert szeretem a meghallgatásokat. (...) Ez volt a legkínosabb meghallgatásom, amin valaha is voltam. Khaleesi-ként azt a monológot kellett elmondanom, amikor az első évad végén kisétál a tűzből. Több ezer emberhez szól ez a beszéd, akiknek én vagyok a királynőjük. Az alkotók nem tudták eldönteni, akarnak-e brit akcentust vagy sem. Végül mindkét módon előadtam. Szörnyű volt. 

– emlékszik vissza a színésznő. 

Ha valakivel szóba kerülnek a rossz meghallgatások történetei, számomra ez az egyik, amire visszaemlékszem. 

Olsen az interjú végén azt is elárulta, hogy megszállottja a Trónok harcának, és mindent tud Kit Haringtonról. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek