Starity

Ennyibe került Katalin hercegné eljegyzési gyűrűje

2019. május 26. 01:01   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, milyen volt kedvenc hírességed Nagy Napja? Akkor jó hírünk van! Összegyűjtöttük ugyanis azokat a lagzikat, melyek örökre megváltoztatták az esküvői trendeket. Íme, néhány különleges menyegző!

hirdetés

Jennifer Aniston és Justin Theroux

Az esküvő titokban lett megszervezve és Theroux születésnapi partijának álcázták, hogy a bulvármagazinok még véletlenül se foghassanak gyanút. A tortán egy Muppet-figura-pár díszelgett, a hangulatról pedig Sia gondoskodott. A ceremónián mindössze 75 vendég vett részt, a vendégeket pedig teljesen lenyűgözte, hogy Jennifer milyen ügyesen leszervezte a bulit, méghozzá teljesen egyedül. Ezt vallja a blogger, Bihari Viktória is, aki így írta le az esküvőjét a Kérdezz Szerelem rovatban:

Nincs vonatozás meg lakodalmas zene és kacsatánc, hanem barátok vannak csak ott, pár családtag és semmi jópofi, meg »anyádék mikor mennek már haza, mert addig nem tudok inni«…, hanem buli az egész

Katalin hercegné és Vilmos herceg

Vilmos édesanyja, Diána walesi hercegné kék zafírral és gyémántokkal díszített gyűrűjét adta Katalinnak. A gyűrű értéke körülbelül 300 ezer angol fontot ér, mellyel felkerült a világ legdrágább eljegyzési gyűrűinek listájára. Az esküvőre 1900 vendég volt hivatalos, de az esemény közvetítését becslések szerint körülbelül kétmilliárdan nézték élőben a világon. Katalin ruhája – amely az Alexander McQueennél dolgozó Sarah Burton angol tervező alkotása volt – szaténból készült, és tartozott hozzá egy hímzett vállfűző, valamint egy szoknya is. A ruhát a mai napig másoltatják a menyasszonyok, hogy ők is pontosan úgy fessenek az oltárnál, mint Katalin hercegné.

Lady Gaga és Taylor Kinney

Az énekesnőt Valentin-napon jegyezték el, méghozzá egy nem mindennapi gyűrűvel. A csillogó, szív alakú ékszer káprázatosan festett, a különös formája pedig teljesen elvarázsolta a rajongókat. Az értékét nagyjából 500,000 dollárra saccolták. Ma már egyre divatosabb a saját magunk által megálmodott karikagyűrű, ha például te is ilyenre vágysz, kattints ide!

Victoria Adams és David Beckham

A brit sztárfocista és a Spice Girls lánybanda egykori üdvöskéje 1999-ben lépett frigyre Dublinban. A pár a ceremóniára a dublini Luttrellstown kastély egyik privát szobájában kerített sort. Több száz vendég volt jelen, fekete, illetve fehér öltözékben. Az extravagáns dress code a jegyespár kérése volt, akik ezzel is szerették volna emlékezetessé tenni az eseményt. A szerelmesek még galambokat is reptettek, majd tűzijáték következett. Victoria egy pezsgő-színű mélyen kivágott Vera Wang szatén selyem ruhát viselt hajába pedig korona-szerű ékszert helyezett. Victoria az elmúlt években igazi stílusdiktátorrá vált sőt, saját darabokat is tervez.

Liza Minnelli és David Gest

Az legdrágább kézfogók listáját Oscar-díjas díva, Liza Minnelli és David Gest producer 2002 márciusában rendezett esküvője vezeti. Az esemény összesen 3,5 millió dollárba, azaz 627 millió forintba került. A násznagy Michael Jackson volt, a vendégek között pedig olyan hírességek szerepeltek, mint Diana Ross, Elizabeth Taylor vagy Mia Farrow. A jó hangulatról egy 60 fős zenekar gondoskodott. A résztvevő VIP vendégeknek a szerelmespár egy-egy méregdrága édességdobozzal kedveskedett, melyet a "Liza és David örökre együtt" felirattal díszítettek. Bár nagy volt a felhajtás, a boldogságuk nem tartott sokáig: egy év után különváltak.

Ha te is éppen a nagy napot szervezed és szeretnéd megtalálni a számotokra legcsodásabb ékszert, keresd fel a Affianced Ékszerészetet, ahol a te álmodat is valóra váltják!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek