Starity

Tiffany Haddish elárulta, hogyan hallgatózott a castingjain

2019. május 30. 21:09   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő igazán leleményes módon hallgatta ki, hogyan beszélnek róla egy castingon.

hirdetés

A The Hollywood Reporter kerekasztalánál gyűltek össze a színésznők, köztük Tiffany Haddish is. A téma az volt, milyen negatív illetve pozitív visszacsatolásokat kaptak pályájuk során, amelyre Haddish egy rendkívül tavasz trükkel válaszolt. A színésznő elárulta, ahhoz, hogy megtudja, hogyan reagáltak az előadására egy szereplőválogatáson, általában a belépése előtt bekapcsolta a hangfelvételt a telefonján. Mikor aztán véget ért a casting, Haddish kiment, de a táskáját telefonostul bent hagyta a teremben. Kint várt egy keveset, majd ismét visszatért azzal, hogy ott felejtette a táskáját. S miután hazatért végighallgatta, hogyan beszéltek róla. 

A színésznő elmondása szerint sok negatívumot hallott így vissza, például, hogy nem elég nagyok a mellei, vagy túl "gettó", illetve hogy inkább nem afroamerikai színészre kellene bízni a szóban forgó szerepet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hollywood Reporter (@hollywoodreporter) által megosztott bejegyzés,

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek