Starity

David Beckham nagyon nem örül fia párkapcsolatának

2019. június 05. 01:01   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híresség szoros kapcsolatot ápol gyermekeivel, ezért aggódik ennyire.

hirdetés

Korábban már írtunk arról, hogy a legidősebb Beckham-fiú, a 20 éves Brooklyn és szerelme, Hana Cross meglehetősen feszült párkapcsolatban élnek - sokszor az utcán is veszekednek. A kapcsolatot pedig nem nézi jó szemmel a srác édesapja, David, aki állítólag megkérte fiát, ne hozza családi eseményekre szerelmét. 

Egy forrás szerint David nagyon szoros kapcsolatot ápol Brooklynnal, és aggasztja őt is, Victoriát is, hogy ennyit látja veszekedni a fiatalokat. 

Az utóbbi hetekben hullámvasút volt a kapcsolatuk, és David szeretné, ha Brooklyn elgondolkodna azon, van-e közös jövője Hanával. (...) Nem akar közbelépni, próbál lazának tűnni és pár tanácsot adni Brooklynnak. De mindenkinek elég nyilvánvaló a környezetükben, hogy David nem igazán rajong Hanáért. 

- mesélte a forrás. Brooklyn valószínűleg eleget tett édesapja kérésének, mert  legutóbbi floridai nyaralásuk alkalmával Hana nem tartott a családdal. 

Embed from Getty Images

via Daily Mail

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek