Starity

Gyermekei mindig magukkal hordják Michael Jackson hamvait

2019. június 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány nap múlva lesz tíz éve annak, hogy váratlanul elhunyt a popkirály.

hirdetés

A Metro hozta le nemrég a hírt, miszerint tévhit az, hogy Michael Jacksont eltemették, ugyanis bizonyos bennfentesek állítják: családja elhamvaszttatta a zenészt, földi maradványainak egy részét pedig gyermekei (Paris, Prince, Michael és Blanket) hordják törött szívet formázó ékszereik belsejében.

A hamvak jelenleg olyan nyakláncok medáljaiban találhatóak meg, mint amilyet Paris is viselt a gyászszertartáson, és amilyen medál a Michael csuklóján lévő karkötőn is lógott a nyitott koporsós temetésén. Paris és a fivérei azonban ritkán hordják nyilvános helyen ezeket az ékszereket. Lezárt dobozban őrzik otthon, mert tartanak attól, hogy véletlenül elveszítik néhai édesapjuk még meglévő maradványait

– nyilatkozta egy forrás.

A RadarOnline azt állítja, Michael édesanyja, Katherine azért döntött úgy, hogy titokban elhamvasztatja az énekest, mert ekképp szerette volna megóvni őt attól, hogy a sírját kirabolják.

Mindenki azt hiszi, Michael Forest Lawnban van eltemetve, de ez nem igaz. A család biztonsági okokból tartotta titokban az igazságot, valamint szerették volna teljesíteni Michael utolsó kívánságait, de Katherine elárulta ezt azoknak a barátoknak, akikben feltétel nélkül megbízik. Azért döntött a hamvasztás mellett, mert paranoiás volt és félt, hogy ellopják Michael testét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek