Starity

Másodjára is összekötötte az életét Sophie Turner és Joe Jonas

2019. június 30. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eddig is köztudott volt, hogy az amerikai esküvő után Európában is összeházasodik a sztárpár.

hirdetés

Az E! Online írta meg nemrég, hogy tegnap Sarrians városában erősítette meg házassági fogadalmát Sophie Turner és Joe Jonas – a szerelmesek a szertartás után a Château de Tourreau-ban látták vendégül szeretteiket. A fent említett lap úgy tudja, az esküvőre Sophie barátnői társaságában készült fel (természetesen köztük volt Trónok harca-beli kolléganője, Maisie Williams is); Joe-t pedig násznagyai felesekkel próbálták lenyugtatni az esemény előtt.

A szemtanúk elmondása szerint a menyasszony egy hosszúujjú fehér csipkeruhát viselt a nagy napon, és mind ő, mind vőlegénye a könnyeikkel küzdöttek, amikor felolvasták egymásnak fogadalmaikat.

A második esküvőre két hónappal az első után került sor, ugyanis a sztárpár május 1-jén már házasságot kötött Las Vegasban, a Chapel L'Amour kápolnában, közvetlenül a Billboard Music Awards után. A rajongókat akkor váratlanul érte a sebtiben kötött házasság híre, hiszen köztudott volt, hogy Sophie és Joe Franciaországban terveznek egybekelni a nyár folyamán.

Tisztában voltak azzal, hogy szükségük lesz arra, hogy házasságkötésüket az Egyesült Államokban is legalizálják, és néhány héttel az esküvő előtt eldöntötték, hogy Vegasban kelnek egybe a Billboard díjátadója után. Néhány barátjuk és családtagjuk is ott tudott lenni, ezért tökéletesnek tűnt számukra az időzítés. Az este nagy részére lefoglalták a kápolnát, hogy csak a magukénak tudhassák arra az időre. Egy barátjuk fizette és szervezte le az egészet [ezért is nem szivárgott ki hamarabb a hír]

– nyilatkozta egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek