Starity

Megjelent Kygo & Whitney Houston közöse, a Higher Love!

2019. július 12. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki számított erre? Megjelent Kygo és Whitney Houston közös dala, a Higher Love!

hirdetés

Jelenlegi sikersorozata folytatásaként a világsztár producer és DJ, Kyrre Gørvell-Dahll - avagy Kygo megjelentette új Higher Love című kislemezét Whitney Houston, minden idők legsikeresebb énekesnőjének közreműködésével, az RCA Records gondozásában. A dal az első újonnan megjelent Whitney Houston felvétel a 2009-ben megjelent I Look To You óta. Mind Kygo, mind Pat Houston beszélt a kollaborációról a Rolling Stone magazinnak, mely észak-amerikai idő szerint éjféltől olvasható.

A dal az első újonnan megjelent Whitney Houston felvétel a 2009-ben megjelent “I Look To You” óta. Mind Kygo, mind Pat Houston beszélt a kollaborációról a Rolling Stone magazinnak, mely észak-amerikai idő szerint éjféltől olvasható.

Pat Houston így nyilatkozott a dalról:

A The Estate of Whitney E. Houston és új partnerünk, a Primary Wave örömére szolgál KYGO és WHITNEY kollaborációja. Tudtuk, hogy KYGO lehet a megfelelő producer, hogy kihangsúlyozza Whitney erőteljes énekhangját a ‘Higher Love’ című dalban, mindezt olyan színvonalon, amit Whitney rajongói a három évtized alatt megszokhattak. Ezen értékes archív felvétel feltámasztása hivatott továbbvinni Whitney zenei örökségét a fiatalabb generáció tagjainak. Mindenkinek táncra készen kell állnia erre a felemelő és inspiráló hanganyagra – KYGO hihetetlen tehetsége által újra emlékezhetünk, miért is szerettük Whitney-t már az első pillanattól kezdve!!!

Kygo hozzátette:

Megtisztelő volt számomra, mikor Whitney Houston örökösei megkerestek a lehetőséggel, hogy együtt dolgozhassak minden idők egyik legnagyobb énekesnőjével. Újragondoltam a dalt egészen az alapoktól és nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel.

A “Higher Love” egy feldolgozása az 1986-os Steve Winwoodklasszikusnak, mely június 20-án ünnepelte 33. jubileumát. Whitney Houston örökösei megmutatták Kygo-nak az archív felvételt, mely korábban csak bónuszdalként volt hallható az I’m Your Baby Tonightfizikai album japán kiadásán 1990-ben. A Whitney-dal hallgatását követően Kygo izgatottan a stúdióba rohant, hogy zenét készíthessen minden idők egyik legkiválóbb női énekesnőjével.

A “Higher Love” szerzői Steve Winwood, Will Jennings és producerei Kyrre Gørvell-Dahll és Narada Michael Walden voltak.

Kygo először június 30-án fogja játszani a dalt a PrideFestival Utopia-n New York Cityben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek