Starity

Nikolaj Coster-Waldau reagált a Trónok harca utolsó évadára

2019. július 16. 18:06   |   Szerző: Four

Soha nem látott kritikaözönt gerjesztett a Trónok harca nyolcadik évada, a Jamie Lannistert játszó színész elmondta, mit gondol róla.

hirdetés

Nikolaj Coster-Waldau a Trónok harcában a balsorsra jutott Jamie Lannistert alakította, és azon stábtagok közé tartozott, akik szinte a sorozat legvégéig a gárdában maradtak. Ezért aztán mint ahogy kollégáit, őt is mélyen érintette, hogy a rajongóknak egyáltalán nem tetszett, ahogy a sorozat lezárult. 

A színész elárulta, hogy sorozatbeli társaival van egy közös csevegőfórumuk, ahol néhány kollégáját igen rosszul érintette az óriási kritikaözön. 

Minden évad intenzív figyelmet kapott, de az utolsó valami elképesztő volt. Van egy WhatsApp csoportunk, ahol úgy láttam, néhány kollégámat igen elkeserítették a reakciók. Egy kicsit fura érzés volt, mert elég keményen dolgoztunk. De nem kérek senkit arra, hogy sajnálkozzon. Csak elmondom, milyen érzés volt végigélni az egészet. 

- nyilatkozta a színész, aki hozzátette, hogy természetesen nagyon hálás a fanoknak, amiért ilyen sokáig kitartottak a sorozat mellett.

Embed from Getty Images

via Daily Mail

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek