Starity

Újratanul járni Mike Posner – Csörgőkígyó harapta meg a zenészt!

2019. augusztus 12. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

A Walk Across America című műsor forgatása során sérült meg a Cooler Than Me előadója.

hirdetés
Újratanul járni Mike Posner – Csörgőkígyó harapta meg a zenészt!
Fotó: Instagram

Mike Posner az Instagramon tudatta rajongóival, hogy bár nagy a baj, előre tekint. A 31 éves előadó forgatás során sérült meg Coloradóban, amikor megharapta egy csörgőkígyó – mivel sürgős ellátásra szorult, helikopter szállította kórházba, ahol haladéktalanul megkapta azt a különleges ellenanagyagot, mely ló véréből kivont antitesteket tartalmaz és ezek segítségével semlegesíti a mérget. Erre azért volt szükség, mert a csörgőkígyó harapása halálos is lehet: hatszáz esetből egy végzetes, éppen ezért gyorsan kell cselekedni, mielőtt a méreg hatna.

A méreg nem vicc! Kórházba kerültem, de szerencsére még időben megkaptam a gyógyírt

– jelentette az Instagramon a zenész, majd köszönetet mondott mindazoknak, akiknek jóvoltából megúszta a kalandot.

Egy pár napig még itt leszek [a kórházban] és néhány hétig képtelen leszek járni, de legalább alkalmam nyílik kiélvezni a légkondi és a kényelmes ágy adta lehetőségeket, amire egy jó ideje már nem volt példa. Alig várom, hogy visszatérjek!

Egy másik bejegyzésben pedig már így írt a felépülési folyamatról:

Azok után, hogy korábban 24 mérföldet tettem meg naponta, most kénytelen vagyok járókeretet használni, hogy egyáltalán a fürdőszobáig elbotorkáljak, de a gyógyulás útján vagyok. Türelem és nyugalom kérdése, de ismét összekaparom magam.

Barátai, kollégái természetesen rögtön elárasztották jobbulást kívánó üzeneteikkel – többek között Millie Bobby Brown, Joe Jonas, Jessie J és Diplo is üzent neki.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek