Starity

Az Instagram törölte Schobert Lara oldalát! Mi állhat a háttérben?

2019. augusztus 15. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

A népszerű közösségi oldal egyik napról a másikra elérhetetlenné tette a 15 éves sztárcsemete profilját.

hirdetés

Fotó: Instagram / Rubint Réka

Ismertségének köszönhetően több, mint 154 ezer követővel rendelkezett Schobert Lara Instagram-profilja, amikor néhány órával ezelőtt elérhetetlenné nem vált. A család értetlenül áll a történtek előtt, meglátásuk szerint ugyanis Lara szülői engedéllyel használta az oldalt, betartva annak szabályzatát, így derült égből villámcsapásként érte a dolog, hogy nem tud bejelentkezni.

Lara szabálykövető, megfelelő értékrenddel bíró gyerek, jó tanuló és sportoló. Az oldalán soha nem voltak provokatív képek, olyasmi, amit más ne tenne közzé. Természetes, hogy nyáron fürdőruhában látható, télen meg síruhában. Értem, hogy szeretnének példát statuálni, de akkor kössék a regisztrációt sokkal szorosabb korhatárhoz. A gyerekem értetlenül áll az eset előtt, és csalódott

– nyialtkozta a Blikknek Lara édesanyja, Rubint Réka, aki hozzátette, lánya ki szokta kérni a véleményét mielőtt posztolna az oldalon. A fent említett lap megszólaltatott egy online marketing szakembert is az ügyben, aki úgy véli, két oka lehet a letiltásnak: valaki vagy feltörte Lara profilját vagy az Instagram maga vizsgálódik – ez nem is lenne véletlen, hiszen az utóbbi időben igen sok fürdőruhás fotó került fel a képmegosztóra Laráról, a tengerentúlon pedig igen fontosnak tartják a kiskorúak profiljának ellenőrzését.

Fotó: Palácsik Lilla (via Instagram / Rubint Réka)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek