Starity

Kedvenc szövet, kicsiknek és nagyoknak is

2019. augusztus 20. 11:11   |   Szerző: Starity

Mindannyian vágyakozunk rá, mindannyian várakozással tekintünk rá egy hosszú, nehéz nap után az iskolában vagy a munkahelyen. Csak kinyitjuk házunk vagy apartmanunk ajtaját, és üdvözöljük a jól ismert otthon és a jelenlét szaga plusz a szeretteink. Béke, kényelem, kellemes érzés - mindez tökéletes házat jelent számunkra. Ez magában foglal sok dolgot, olyan dolgot, amelyet szeretünk otthonunkban.

hirdetés
Kedvenc szövet, kicsiknek és nagyoknak is

Az egyik a hálószobánk vagy gyerek szoba, ahol egy kemény nap után pihenhetünk. Ahhoz, hogy kényelmesen érezzük magunkat ágyunkban, puhanak és szelídnek kell lenniük az ágyneműnek. És melyik anyag még kisebb, mint a pamut? Hát a Jersey!

A legpuhább anyag, amelyet mindenki értékel

A Jersey-szövetek fő előnye a lélegzőképesség és a magas vízfelvétel. Ruhák, lepedők és ágyneműk készítésére szolgál. Mint minden kötött anyag Jersey-nek van hátulja és előlapja is. Ez az anyag egyaránt népszerű a gyártók és a fogyasztók körében jellemzői. A lélegzőképesség és a kiváló abszorpciós képesség mellett rendkívül puha és finom is, mi különösen az igényes felhasználók számára fogják értékelni funkcionális fehérneműk és ágyneműk formájábanés vitorlák.

A Jersey hőmérséklete ajánlott a lepedők és lepedők esetében az ágynemű címkéjén feltüntetve, de maximálisan 60 fokon mosható.

Kötöttáru, amely soha nem bukik le

Jersey nagy szerepet játszik a szekrényünkben. Néhányan szeretik egy kellemes ágy formájában mások értékelhetik ezt a kötött anyagot a funkcionális ruházaton. Akárhogy is, mindenki Jersey tulajdonosa értékelni fogja előnyeit és előnyeit - rugalmasság, lágyság és lágyságés utoljára, de nem utolsósorban a hiánya - nem kell vasalnunk.

Ha Ön egyike azoknak, akik szeretik a Jersey ruhát vagy ágyneműt, akkor határozottan Örülni fog, hogy ezt a kötött anyagot megkaphatja a Bubulakovo, és választhat különböző színek, témák és minták. Szövet ágyneműk készítéséhez és vitorlák vagy funkcionális fehérneműk férfiak és nők számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek