Starity

Liam Hemsworth békülni akart Miley Cyrusszal, ám egy fotó romba döntötte az egészet

2019. augusztus 30. 11:11   |   Szerző: Four

Az amerikai sajtó hetekig volt hangos attól, ahogy a két sztár szétment, a válás azonban nem mindig volt terítéken a feleknél.

hirdetés

Liam Hemsworth a legutóbbi információk szerint nagyon szerette volna megmenteni a házasságát, ám szándékát abban a pillanatban megváltoztatta, ahogy meglátta az Olaszországban készült paparazzi-képeket Miley Cyrusról és Kaitlynn Carterről. A félreérthetetlen pózban elkapott, ölelgetős-csókolózós fotók azonnal betették a kaput a színésznél, és habár addig úgy gondolta, megmentheti kapcsolatát, végül a válás mellett döntött. A dologban pedig egész családja támogatta, mert elveik igen ellentétesek a lazább szabályok szerint élő Mileyval.

Egy forrás szerint Hemsworth azért döntött a végleges szakítás mellett, mert Cyrus teljesen nyíltan felvállalta kapcsolatát Kaitlynnel. 

Annak ellenére, hogy Miley és Liam külön éltek egy ideje, mikor a fotók elkészültek, ahogy Hemsworth meglátta a jachton csókolózós képeket, azonnal a válás mellett döntött. Az volt az utolsó dolog, amivel betelt nála a pohár.

- nyilatkozta egy forrás. 

Embed from Getty Images

via Elle

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek