Starity

Milyen szempontok szerint válasszunk kilincset?

2019. szeptember 22. 21:09   |   Szerző: Starity

A tér, amiben élünk, befolyásolja az életünket mind fizikai, mind érzelmi téren.

hirdetés
Milyen szempontok szerint válasszunk kilincset?

Éppen ezért, nem csupán az otthonunkat körülvevő környezet állapota fontos, hanem minden egyes részlet, ami meghatározza a lakásunk hangulatát. Még a látszólag jelentéktelennek tűnő kilincs tulajdonságai is hatással vannak ránk, ugyanis minden nap kapcsolatba kerülünk ezzel. Amikor elmegyünk otthonról, ez lesz az utolsó dolog, amit megfogunk és amikor hazaérkezünk, akkor ez lesz az első.

Nyilvánvalóan a pörgős és a sok tennivalóval tűzdelt hétköznapokban nem tulajdonítunk nagy jelentőséget egy kilincsnek. Ha pedig racionálisan gondolkodunk, akkor olyan praktikus szempontokat is figyelembe veszünk vásárlás előtt, mint amilyen a biztonság és a minőség nyújtotta garancia. A házunk biztonsága és védelme a betörések ellen valóban elsődleges szempont, ám fontos, hogy kiegészítsük ezt a stílusbeli jellemzőkkel is. Éppen ezért, a kilincs.hu oldalon bő választék tárul elénk, hogy minél könnyebb legyen választani.

A kilincs stílusa elsősorban az ajtók, ablakok megjelenésével kell, hogy összhangban legyen, ami lehet kifinomultan elegáns, modern, rusztikus vagy klasszikus is, a hangulatot pedig tovább lehet fokozni a színek, árnyalatok és formák variálásával. Emellett hangsúlyt fektethetünk a kivitelezésre és a technikai megoldásokra is, mert az egy részből álló modell mellett, bátran választhatunk rozettás darabot is, amely két külön egységből tevődik össze, és aminek köszönhetően minden típusú ajtóba illeszthető.

Ha még ennél is részletesebben vizsgáljuk meg a kérdést, akkor kitérhetünk a formákra is. Választhatunk az ovális, a kör és a négyzet formájú termékek közül, amivel szintén befolyásolhatjuk az összképet. Amikor házat építünk, vásárolunk vagy felújítunk, akkor talán nem összpontosítunk a legapróbb dolgokra, de a mindennapok során tapasztalhatjuk, hogy gyakran éppen a legkisebb dolgok okoznak nagy bosszúságot vagy hatalmas örömöt. Ennek tudatában érdemes jól átgondolni a kilincs vásárlást, hogy az biztonságot és elégedettséget biztosítson minden nap.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek