Starity

Kis híján tragédiába torkollott Anna Faris hálaadása, egész családja nagy veszélyben volt

2019. december 05. 15:03   |   Szerző: Four

Twitteren írta le, mennyire hálás azért hogy még időben segítséget kapott ő és egész családja.

hirdetés

A színésznő hátborzongató szituációba került hálaadáskor, és nem csak őt, egész családját majdnem nagy baj érte. Anna Faris és még 12 családtagja közösen bérelt ki egy nagy apartmant hálaadás napjára, hogy ott ünnepelhessenek. Ám ahogy megérkeztek a vendégek, többen közülük rosszul érezték magukat, de nem nagyon gyanakodtak. Ebédhez leülve viszont az állapotuk rosszabbodott, így ketten elmentek a közeli kórházba - és úgy tűnik, ez a cselekedet életmentő jelentőségű volt. 

Ott ugyanis megállapították a tünetek alapján, hogy valószínűleg szén-monoxid-mérgezés lehet a háttérben. Ezek után pedig azonnal kihívták a házhoz a tűzoltókat, akik kimenekítették a még házban maradt családtagokat - köztük egy 3 és egy 70 évest is. 

Még két embert kórházba szállítottak, a többieket pedig a helyszínen kezelték. A tűzoltók megállapították, hogy a házban a szén-monoxid-szint a megengedett érték többszöröse volt, még úgy is, hogy mentek a ventillátorok. Szén-monoxid érzékelő pedig nem volt az apartmanban. 

A helyszínen állítólag még öt nappal az eset után is folyamatosan szellőztetni kellett, hiszen az alagsorban olyan magas volt a szén-monoxid-szint, hogy könnyen katasztrófához vezethetett volna. 

Anna így nyilatkozott az esetről:

Nem tudom, hogyan fejezhetném ki a hálámat a North Lake Tahoe Tűzoltóságnak - szén-monoxid elől menekültünk meg - őrülten drámai a sztori, de én nagyon szerencsésnek érzem magam.

A szén-monoxidot gyakran nevezik "csendes gyilkosnak" is, hiszen színtelen és szagtalan. A mérgezés tünetei lehetnek: fejfájás, hányinger, nehéz légzés, szédülés, kábultság és nehéz mozgás. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek