Starity

Taylor Momsen a Black Velvet magazinban

2010. november 07. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Momsen rövid interjút adott a „Fekete bársony” magazinnak. A magazinban a legnagyobb rocker nagyasszonyok, férfiak nyilatkozatai is megtalálhatóak, szóval akár veheti megtiszteltetésnek is.

hirdetés
Taylor Momsen a Black Velvet magazinban

A The Pretty Reckless énekesnőjét mindig próbálják elcsípni 1–2 mondat erejéig, és ez most sem alakult máshogy. A Black Ops Launch Partyn is kifaggatták, és a nyilatkozata bekerült egy rockermagazinba.

„Én egy magamnak való lány vagyok, és az a legnagyobb álmom, hogy az Aeronsmithszel énekeljek. Ilyenkor gyereknek érzem magam, mint amikor Micimackót énekeltek nekem. Közben már akkor is azon gondolkoztam, hogy alakítok egy bandát” – mondta Taylor Momsen.

Úgy látszik, most, hogy megjelent az új album és videoklip, nagyon sürögnek-forognak Mrs. Momsen körül.

Emellett az a hír járja, hogy Emma Watson megjelent az egyik koncertjükön. Őt is megkérdezték, hogy mit gondol Taylor viselkedéséről:

„Taylor csak egy gyerek, aki szeret sokkolni, dolgokat kipróbálni. Szeretné, ha elfogadnák őt és a stílusát. Ha engem kérdeztek, szerintem jó ötlet volt az egész stílusváltás, mutogatás” – mondta Em.

Hát úgy tűnik, a sztárok is szeretnek véleményt nyílvánítani... De vajon ehhez mit szólnak a rajongók? Esetleg Em is rossz útra tér?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek