Starity

Ha ellenállhatatlan szexuális vonzerőre vágysz, kattints ide!

2019. december 18. 14:02   |   Szerző: Starity

Tévedés, ha idáig azt gondoltad, pusztán a hölgyek büszkélkedhetnek vonzalmat gerjesztő ragyogással, a férfiak sajátjává is avanzsálhat ez a semmivel össze nem téveszthető, nők szívét elcsábító, pulzáló erő.

hirdetés
Ha ellenállhatatlan szexuális vonzerőre vágysz, kattints ide!

Kattints ide, ha olyan szexuális kisugárzásról álmodozol, amivel felforgathatod a környezetedben élők mindennapjait és önmagadra irányíthatod a parázslóan perzselő érdeklődés sugarait.

Mit gondolsz a régmúlt híres-neves sármőrjei minek köszönhették sikerüket? Casanova talán az idomaival vonta magára a figyelmet? Korántsem. Sokan vélik úgy, hogy a külső megjelenés milyensége és a fizikai adottságok együttesen járulnak hozzá az Adonisszá váláshoz. Ez, azonban a legkevésbé sem igaz. Önmagában a jóképűség nem elegendő a sikerhez. De mégis akkor mire van szükség hozzá? Részletekre adó, nőket vonzó kisugárzásra.

A különböző statisztikák már ezernyi oldalról kielemezték, hogy a hölgyek milyen testrészeket, illatokat vagy egyéb jellemvonásokat vesznek észre és figyelnek meg a randevúk vagy spontán találkozások alkalmával.

Minden az önértékelésnél kezdődik. Ha nem tartod magadat senkinek, ha folyamatosan negatív kontextusban gondolsz a testedre vagy bármely tulajdonságodra, akkor lehetsz akármilyen fess nem érhetsz el maradandó sikereket. Mert az, ahogyan vélekedsz önmagadról azonnal láthatóvá, érzékelhetővé válik, mert a kisugárzásod egy az egyben arról árulkodik, hogy nem vagy egyensúlyban és harmóniában. Márpedig, ha életedben folyamatosan billeg az önelfogadás mérlegének nyelve, akkor hogyan akarod a kiszemelt hölgy szívét meghódítani?

Az önbizalom nem nagyképűséget jelent, pusztán annyit, hogy hajlandó vagy értékes, vonzó, céltudatos és határozott férfiként viszonyulni önmagadhoz. Ha átállítod a fókuszodat, akkor hirtelen arra lehetsz figyelmes, hogy mind többen fordulnak feléd, viszonozva mosolyodat, biztonságot találva erőteljes kisugárzásodban.

A további jó tanácsokért kattints ide!

Az ápoltság alapvető szabály és elvárás, ami soha, semmilyen körülmények között nem sérülhet. Fontos, hogy tiszták legyenek a kezeid, körmeid, elengedhetetlen, hogy a lábbelidet se három réteg sár tegye egyedivé, ahogy az öltözködésed rendezettsége is nélkülözhetetlen a sikerhez. Nem arról van szó, hogy márkás ruhaneműket kell magadra aggatnod, és olyan illatfelhővel útnak indulnod, amitől még a virágok is elhervadnak, csupán az a fő, hogy adj a megjelenésedre, tiszteld meg a kiszemelt hölgyeket és önmagadat azzal, hogy ápoltan, frissen lépsz ki az utcára, kellemes kisugárzást megtestesítve, vonzó, de mégis rejtélyesen visszafogott illatfelhővel a nyomodban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek