Starity

10 sztár, aki csillagászati összeget költött karácsonyi ajándékra

2019. december 25. 14:02   |   Szerző: Four

A hollywoodi sztárok közül sokan elképesztően drága ajándékokat vásárolnak.

hirdetés

1. 

Embed from Getty Images

David Beckham 2005-ben állítólag óriási összeget hagyott ott a boltokban, hogy feleségének kedvezzen. Egy 100 ezer dollár értékű, gyémánttal kirakott kézitáska, egy 500 ezer dolláros Rolls-Royce Phantom, és - most jön csak a java - egy 2,4 millió dollár értékű gyémánt és rubintkövekkel kirakott Boucheron nyaklánc volt a fa alatt. Valószínűleg sokat nyomott a latban, hogy 2004-ben David óriási botrányt kavart, mert megcsalta Victoriát egy bizonyos Rebecca Loosszal.

 

2.

Embed from Getty Images

Paris Hilton, a luxus és a rongyrázás királynője természetesen magát ajándékozta meg karácsony alkalmából egy 285 ezer dolláros pink Bentley Continental GT-vel. A műszerfal pedig mondanunk sem kell, gyémánttal volt kirakva. 

 

3.

Embed from Getty Images

Amikor Mike Tyson feleségül vette Robin Givenst, extravagáns dologgal ünnepelte meg az első karácsonyt: feleségének fürdőkádat vásárolt, amely 2 millió dollárt ért. 

 

4. 

Embed from Getty Images

Senki sem ajándékoz úgy, mint Angelina Jolie: a boldog békeidőkben, mikor még egy pár voltak Brad Pittel, a színésznő egészen különleges dologgal lepte meg karácsonykor. Jolie megvett egy kaliforniai vízesést csak azért, mert tudta, Pitt szenvedélye az építészet. A vízesés közelében terveztek házat építeni - amelyből sajnos végül semmi sem lett. 

 

5.

Embed from Getty Images

Tom Cruise valószínűleg kicsit túlzásba vitte a karácsonyi ajándékozást, mikor 2011-ben kislányának, Surinak 130 ezer dollár értékben vásárolt. A kis Suri szeretett volna egy pónit, gyémánt fülbevalókat és dizájner ruhákat, amelyekben tündérhercegnőnek érezheti magát. Nos, Cruise nem sajnálta a pénztárcáját, és teljesítette lánya kívánságait.

 

6. 

Embed from Getty Images

Aaron Spelling magát a fehér karácsonyt ajándékozta oda lányának. Csak azért, hogy Tori és bátyja szánkózhassanak és kint játszhassanak, 2 millió dollárnyi műhavat szóratott az udvarukra a producer. Tori, aki időközben felnőtt és saját gyerekei lettek, ugyanezt megcsinálta 2009-ben csemetéivel. 

 

7. 

Embed from Getty Images

Ben Affleck sem volt rest, amikor exfelesége ünnepléséről volt szó: egy hét karátos gyémántgyűrűt vett Jennifer Garnernek annak tiszteletére, hogy milyen jó anya. De ezzel még nem merítettük ki a drága ajándékokat Afflecknél, mert amikor Jennifer Lopezzel járt, állítólag beszereltetett neki egy zafírokkal, rubinokkal és gyémántokkal kirakott vécét. Igen, vécét.

 

8. 

Embed from Getty Images

Jude Law a romantikus gesztusok híve: amikor régi szerelmével, Sienna Millerrel járt, karácsonykor meglepte a színésznőt egy hangversenyzongorával, amelynek a belsejébe egy 200 ezer dollár értékű gyémánt és zafír gyűrűt rejtett.  

 

9. 

Embed from Getty Images

Ha már luxus, akkor Jay-Z és Beyoncé nem maradhat le a listáról. A házaspár híres arról, hogy semmi sem drága nekik, pláne, ha egymás ajándékozásáról van szó. Bey 2010-ben egy 2 milliós Bugattit vett a rappernek, aki pedig 350 ezer dollárt költött Beyoncé Birkin táskájára.

 

10. 

Embed from Getty Images

És persze Mariah Carey is bérelt helyett kap, ha drága dolgokról van szó. Az énekesnő volt férje, Nick Cannon 400 ezer dollárt fizetett ki egy Rolls-Royce Phantomért, amelynek a rendszáma "mommyMC" volt. 

via Shape

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek