Starity

9 celeb, aki megjósolta a saját jövőjét

2020. február 12. 14:02   |   Szerző: Four

Sok híresség csak álmodozásból posztolt ki valamit, végül mégis igazuk lett.

hirdetés

1. Demi Lovato

Az énekesnő 2010-ben kiírta Twitterre, egyszer majd valamikor ő fogja énekelni a Super Bowlon a himnuszt. Tíz évvel később beteljesült az álma, és csodálatosan énekelt a stadionban

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

 

 

2. Brie Larson

Amikor kijött A szoba című filmjének előzetese, egy rajongó megkérdezte tőle, gondolkozik-e már azon, milyen ruhában lesz az Oscar-díjátadón, hiszen biztos, hogy jelölni fogják. A színésznő azt válaszolta, általában otthon, pizsamában nézi a gálát, de most lehet, hogy elgondolkodik. 2016-ban egy kék Gucci ruhában tartotta kezében az aranyszínű szobrocskát, amelyet a filmben nyújtott alakításáért nyert el. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brie Larson_Family

 

 

3. Lili Reinhart

2017-ben a színésznőtől valaki megkérdezte interneten, hogy megy-e a Met gálára. Akkor Lili viccelődve úgy válaszolt, hogy "pff, az álmaimban". Akkor még nem tudta, hogy 2018-ban és 2019-ben is Cole Sprouse oldalán fog ragyogni a jeles eseményen.

 

 

 

4. Shawn Mendes

Az énekes 2013-ban twittelte ki, hogy egyik legnagyobb álma, hogy Ellen DeGeneres műsorában szerepeljen. Azóta világsikerre tett szert, és visszajáró vendég a délutáni műsorban.

 

5. Jodie Turner-Smith

Egy korábbi interjúban arról kérdezték, melyik sztárba volt szerelmes tinédzser korában. Jodie elmondta, a "Dawson és a haverok" Pacey-je dobogtatta meg a szívét legjobban. Ma már házasok Joshua Jacksonnal, és első gyermeküket várják.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jodie Turner-Smith (@jodiesmith) által megosztott bejegyzés,

 

 

6. Selena Gomez

Amikor a Disney-hez jelentkezett, az akkor még kislány Selena előadta, barátaival mindig eljátsszák a csatorna ikonikus varázspálcás-Mickey egeres mozdulatát, mintha már híres színészek lennének ott. Hát persze, hogy megkapta Alex szerepét, és később tényleg imitálhatta a tévében a varázsoló mozdulatot.

 

7. Zendaya

2012-ben Zendaya reménykedve twittelt arról, milyen jó volt a Seventeen magazinnal együtt dolgozni, és reméli, egyszer majd a címlapján lesz. Négy évvel később már ott mosolygott a magazin elején.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

zendaya fanpage || 2.8k ♡ (@zendayaphotograph) által megosztott bejegyzés,

 

 

8. Cody Simpson

A zenésznek 2009-ben valaki "Big Miley Fan" néven üzent twitteren. Amikor Cody válaszolt, hozzátette, ő is nagy rajongója Miley-nak. Akkor még nem tudta, hogy az énekesnő 2020-ban a barátnőjeként, csipkés fehérneműben fogja igazgatni frizuráját.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я Сплетница (@igossip_ru) által megosztott bejegyzés,

 

 

9. Taylor Swift

Amikor Swift első albuma megjelent, örömében azt írta ki Twitterre, reméli, lesz egyszer második lemez is, ami ilyen sikeres lesz, és hogy egyszer valaha húzónév lesz egy fesztiválon. Az énekesnő valószínűleg maga sem gondolta volna, hogy díjözön és hatalmas koncertek jelentenek majd egyet a nevével.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tired #taylorswift

Swifterstruck (@swifterstruck) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek