Starity

Kylie Jennernek nincs félnivalója: „Az aktfotóim soha nem kerülnek nyilvánosságra”

2020. március 30. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

A 22 éves reality-sztár úgy véli, neki nem kell attól tartania, hogy valaha is illetéktelen kezekbe kerülnek a fényképei.

hirdetés

Kylie Jenner soha nem a visszafogottságáról volt híres, merész stílusán pedig anyává válása sem igazán változtatott. A tévésztárról már rengeteg, sokat mutató felvétel készült, de saját bevallása szerint arra még soha nem akadt példa, hogy bárkinek is továbbküldjön magáról olyan felvételt, melyen anyaszült meztelenül látható, éppen ezért nem is fél attól, hogy ilyen jellegű felvétel napvilágot lát róla. Erről a legközelebbi bizalmasaival, Stassie Karanikolaouval, Yris Palmerrel és személyi asszisztensével, Victoria Villarroellel beszélt nemrégiben.

Jenner emellett azt is hozzátette, jó titokgazdának gondolja magát, elvégre a várandósságát is sikerült titokban tartania, amiben családtagjainak és barátainak is nagy szerepe volt.

Mi mind képesek vagyunk arra, hogy megtartsunk a magunkénak egy titkot, és azt ne adjuk tovább senkinek. Olyan dolgokat tudtok rólam, srácok, hogy soha az életben nem leszek képes megszabadulni tőletek

– tette hozzá Kylie.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek