Starity

Kris Jenner egyik unokája tönkre teheti a nagy gonddal felépített Kardashian birodalmat

2020. április 03. 16:04   |   Szerző: Four

Mason Disick ugyan még csak 10 éves, de máris a közösségi felületeket használja arra, hogy titkokat kotyogjon ki.

hirdetés

Igen nagy kalamajkát okozott a 10 éves Mason Disick, Kourtney Kardashian és Scott Disick kisfia. A srác ugyanis először szülei tudta nélkül nyilvános Instagram profilt készített, és livestreamen cáfolta meg azt, hogy Kylie Jenner és Travis Scott tényleg újra egy pár. 

A profil órákon belül eltűnt, másnap pedig Kourtney úgy nyilatkozott,nem tudtak róla, hogy fiuk saját fiókot nyitott, és úgy döntöttek, letörlik, amíg elég idős nem lesz. 

Mason úgy tűnik, elhatározta, hogy mindenképpen nyit egy nyilvános oldalt, mert egy nap múlva TikTokon válaszolgatott rajongói kérdésekre, és kijelentette, ha most meglenne az Instagram profilja, már rég többmillió feliratkozója lehetne. Majd kijelentette, sajnálja, hogy nem mehet a Coachella fesztiválra a koronavírus miatt. 

Egy újabb bejelentkezés alkalmával, amikor beauty-vloggerekről kérdezték, kifejtette, hogy ugyan nem szokott ilyen videókat nézegetni, de James Charlest kedveli, Jeffree Start viszont (aki híresen nagy fasírtban van a Kardashian családdal, mert többször kritizálta Kylie termékeit) nem bírja, mert szerinte elkényeztetett. 

Több se kellett az említett Youtubernek, Twitteren válaszolt a vádakra:

Hat éve 500 dollár volt a bankszámlámon. Talán összekeveri a saját kiváltságait az én self-made voltommal, remélhetőleg az édesapja felvilágosítja majd ezzel kapcsolatban!

A család többi tagja eddig nem reagált arra, hogy Mason Disick "elszabadult" a közösségi felületeken, de ha ez így megy tovább, még több drámára illetve elkotyogott titokra számíthatunk a Kardashianok életéről. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek