Starity

Várat magára a boldogító igen! Ezek a sztárpárok halasztják el az esküvőjüket a járvány miatt

2020. április 12. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Sokak terveit döntötte romba a jelenleg is tomboló világjárvány, ami most mindenkit az otthonába kényszerít.

hirdetés

A jelenlegi helyzet alól nincs kibúvó: lehetsz híres, gazdag, sikeres, te sem vagy kivétel. Ha otthon kell maradni, akkor otthon kell maradni – ezt a sztárok is nagyon jól tudják, nem is szívesen kockáztatnak, így többen már most lemondták vagy átütemezték idei terveiket, sokan pedig kénytelenek voltak a küszöbön álló nagy napjukat is elhalasztani. Lássuk, kik ők!

 

Jennifer Lopez & Alex Rodriguez

Az On the Floor előadója és ex-sportoló kedvese idén nyáron szerették volna összekötni életüket, mintegy két és fél évnyi randevúzás után, de sajnos arra a döntésre kellett jussanak, talán mégsem 2020 lesz az ő évük. J.Lo körülbelül egy hete vallotta be Ellen DeGeneres műsorvezetőnőnek, hogy a mostani állapot hatással van az ő esküvőjükre is, fogalmuk sincs egyelőre mi lesz, mikor állhatnak oltár elé.

Fotó: Instagram / Alex Rodriguez

Taraji P. Henson & Kelvin Hayden

Az Empire főszereplője március végén nyilatkozott arról, hogy áprilisra tervezett esküvőjük időpontját júliusra tették át, ugyanis csak így válik megoldhatóvá számukra idősebb hozzátartozóik a helyszínre való utaztatása és elszállásolása anélkül, hogy kockáztatnák az egészségüket és jóllétüket.

Fotó: Instagram / Taraji P. Henson

Katy Perry & Orlando Bloom

Az énekesnő és színész kedvese ugyancsak áprilisban kötöttek volna házasságot, de ez már ebben a hónapban biztosan nem hozható tető alá. Az Us Weekly úgy tudja, Katy és Orli két különböző esküvőben gondolkodtak: egy helyiben és egy külső helyszínen tartottban, de egyelőre várniuk kell a boldogító igen kimondásával.

Fotó: Instagram / Orlando Bloom

Emma Stone & Dave McCary

A szerelmesek decemberben jegyezték el egymást, és nem titok: tavaszi esküvőben reménykedtek, bár akkor még nem sejthették, hogy egy, a fejét váratlanul felütő világjárvány készül kártyavárként ledönteni az álmaikat.

Fotó: Instagram / Dave McCary

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek