Starity

20 éve együtt! Freddie Prinze Jr. elárulta, hogyan kerültek közel Sarah Michelle Gellarral

2020. április 13. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

A sztárpár kapcsolata az ezredfordulón kezdődött, de már évekkel korábban is ismerték egymást.

hirdetés

2000 óta vannak együtt, két gyermekük született I Fotó: Instagram

Freddie Prinze Jr. az Us Weeklynek adott interjújában elevenítette fel, ő és felesége, Sarah Michelle Gellar hogyan lettek idegenekből barátokká, majd szerelmesekké. Elmondása szerint minden 1997-ben, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című horror forgatásán kezdődött.

Sarah-nak akkorban nem volt jogosítványa. Nem tudott vezetni. Az észak-karolinai Southportban forgattunk, ami egyórányi autóútra volt a közeli Wilmingtontól, ami a hozzánk eső legközelebbi és egyben legnagyobb város volt a környéken. Egy órát kellett kocsikáznia az embernek ahhoz, hogy eljusson egy edzőterembe. És amikor a forgatási helyszín átkerült South Parkba, Sarahnak esélye sem volt arra, hogy kimozduljon, szóval a sofőrjévé váltam. Így lettünk barátok. Út közben megvitattuk az élet nagy dolgait, és mint kiderült, mindketten teljesen máshogy látjuk a minket körülvevő világot. Ennek oka abban keresendő, hogy míg ő tősgyökeres New York-i, addig én Los Angeles-i vagyok. Olyanok voltunk, mint a nappal és az éjszaka

– nyilatkozta a színész, majd így folytatta:

Túlságosan vékonynak találtam őt, és főzni akartam neki. Ez az, amit a családom csinál ilyenkor. Minden héten barbecue partit tartottunk Sarah-nál, átjöttem hozzá az unokatestvéreimmel és közösen sütögettünk neki meg a barátainak.

Sarah korábban annyit árult el kapcsolatuk kezdetéről, hogy közös vacsorára készültek hármasban egy baráttal, ám ő nem jött el, így Freddie-vel alkalmuk nyílt kettesben lenni és közel kerülni egymáshoz.

A Scooby Doo-filmekben is együtt játszottak I Fotó: Warner Bros. Picture

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek