Starity

Így lesz belőled "reggelember" - 11 tanács azoknak, akik korán akarják kezdeni a napot

2020. április 16. 14:02   |   Szerző: Four

Ha szeretnéd előbb kezdeni a napot, és mindig irigykedve nézed a korán kelőket, akkor ez a te listád!

hirdetés

1. Kezdd a reggelt egy olyan dallal, amit nagyon szeretsz: mindjárt könnyebben indul a nap, ha már ébrdés után énekelsz és táncolsz!

2. Gabrielle Bernstein motivációs tanácsadó szerint "a reggel egy szent idő - ekkor találod ki ugyanis, hogy szeretnéd tölteni az egész napot." Hogy ez könnyebben menjen, ébrdeés után válaszolj erre a négy kérdésre: "Hogyan akarom érezni magam ma? Ki akarok lenni ma? Mit szeretnék ma kapni? Mit szeretnék ma adni?" Bernstein szerint a módszer segítségével észre fogod venni, hogy egyszercsak elkezdenek majd épp úgy menni a dolgok, ahogy tervezted. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ѕυѕαииα (@t.susanna) által megosztott bejegyzés,

 

3. Próbálj meg korábban lefeküdni, hogy másnap kipihentebben ébredj.

4. A laptopod és a telefonod ne legyen a kezed ügyében, amikor aludni mész. Így Nem csak nyugodtabb lesz az álmod, de muszáj is lesz kikelned az ágyból reggel, hogy kikapcsold az ébresztőd. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Almudena Fernández (@almudena_fdez) által megosztott bejegyzés,

 

5. Ahelyett, hogy reggelente még egy kicsit heverésznél az ágyban, inkább azonnal kelj fel. Könnyebb mondani, mint betartani, de ha egyszer rászoksz, utána sokkal produktívabb leszel. 

6. Felejtsd el a szundi üzemmódot! Rizikós dolog. 

7. Végezz légzőgyakorlatokat: állítsd be az időzítőt öt percre, ülj le, és lélegezz mélyeket. Ha gondolod, napi mottót is mantrázhatsz ilyenkor. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

STYLE | BLOG | SHOP (@esteelo__) által megosztott bejegyzés,

 

8. Mielőtt aludni mész, csinálj egy listát a fejedben (vagy akár papíron), hogy másnap mik a fontosabb feladataid. Ez segíteni fog abban, hogy délig kipipálhasd a nehezét. 

9. Ajándékozd meg magad! Valami kis csekélységgel jutalmazd meg magad, ha sikerül mondjuk egy hétig minden reggel időben felkelned, vagy akár más, apróbb mérföldkövet elérned. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inspirational Photos

 

 10. Próbálj meg reggelente időt szakítani a mozgásra, még akkor is, ha nagyon lustának érzed magad. Hidd el, sokkal könnyebben kezdesz neki a feladataidnak, ha már eleve pörögsz. 

11. Ahogy kikeltél az ágyból, húzd fel a redőnyt vagy a sötétítőket: engedd be a természetes fényt!

via Poosh

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek