Starity

Hűtlenséggel vádolták, Cole Sprouse nagyon kiakadt

2020. április 21. 08:08   |   Szerző: Four

Éles hangvételű üzenetben írta le, nem viseli el, ha barátait zaklatják miatta.

hirdetés

Cole Sprouse Instagram sztoriban írta le meglehetősen karcos hangvételű véleményét: a sztárt ugyanis nemrég azzal vádolták, hogy megcsalta barátnőjét, Lili Reinhartot a modell Kaia Gerberrel. 

Elviselek egy csomó online pletykát és rágalmazást olyan emberektől, akik a rajongóimnak vallják magukat. Azoktól, akik feljogosítva érzik magukat, hogy beleszóljanak a magánéletembe. (...) De a barátaimat támadni alaptalan vádakkal, kiszivárogtatni a címemet és halálos fenyegetéseket küldözgetni már olyan tettek, amelyek az őrült fanatizmus jellemzői. 

Majd így folytatta:

Amikor belekerültem egy nyilvános kapcsolatba, ez ott volt az előrelátható következmények között. És ugyan nem akartam közölni a magánéletem részleteit a nagyközönséggel, az, hogy nem tájékoztattam őket, lehetővé tette, hogy ráerőltessék a saját nézőpontjukat az én életemre és szokásaimra. 

Sprouse és Reinhart 2017-ben kezdett járni, majd tavaly nyáron két hónapra szünetet tartottak. Ugyan az év elején szintén felröppent a hír, hogy nincsenek együtt, akkor az E! News forrásai úgy nyilatkoztak, a két színész még mindig egy párt alkot. 

Embed from Getty Images

via E!News

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek